返回列表 回復 發帖
說多少少給聽...任何職級新加入員工,必須要上課(要上1個月課),才可正式開始實習,當中一天是講公司歷史...
我要上機啦...3號見...才派金各位...
咁都差咗3幾級遮. 奬金一半啦. 就咁5億算啦.
pknoface 發表於 2016-1-1 01:00 PM
估到天壤之別...無金派...
剛在酒店上網,回來巡下⋯⋯
J  神咁叻 S 10 級 係車站經理??

咁宜家咪 ........ S 30  or  S 40級 ???

2016 年升至   M10級
satoshi23 發表於 2016-1-1 06:36 PM
你對我公司都有D了解喎⋯⋯但職級對比錯了,
在車站計算⋯⋯G40是車站主任,G50是高級車站主任,S10車站管理控制主任,
M10級才是車務經理,(在車站中M10是最大,會睇幾個車站)但我職級比"車務經理"還高兩級⋯⋯
J神兩年前已經係M20級啦. 依家又啱啱升咗幾個月. 即係依家既職位係M30架啦.
pknoface 發表於 2016-1-1 09:54 PM
亂UP掌門⋯⋯勁⋯⋯你答中啦⋯⋯等我3號回來才派1千萬賞金給你⋯⋯
我現時級數無嘜可能見到CEO,除非爬多6級上行政級數......
我回來時在機場站比個眼利站長見到我,捉住我吹大水⋯⋯問我他管理的車站是否收到風邊兩位奪"超人獎"因這獎會以職級人工計算多一個月糧or人工加百份之5⋯⋯
所以我明天才派金啦⋯⋯
酒神版甘高級仲要6級之後先上行政級數?
你地公司會吾會管理層繁瑣佐D呢
lhy92725 發表於 2016-1-3 09:23 PM
首先早前路人甲回的⋯⋯職位分報是官方網站資料。
在公司職位上S10以上小隊主管⋯⋯等等S20等等某站門主管帶S10或以下的下屬,M10以上是站專組部門經理級,M20是某部門經理管理有關某部門直屬等⋯⋯M30(高級分區副總經理),(現時是管理直屬部門及分區部門),我公司算簡單啦,正式政府官員D職務繁D⋯⋯
超人獎 一定有 J 神份
satoshi23 發表於 2016-1-3 09:56 PM
奪超人獎係容易升職D,我已奪了兩屆,所以不想再奪,但有都好⋯⋯我要提名下D下屬去拿嗎,
最後超人獎都難奪,每50位只有一位奪⋯⋯
各位好...
我現在要去八鄉車廠開會...守候回來才派金給各位...請各位見諒
轉分記錄
pknoface55 秒前TVB 10000000 元積分轉出
pknoface1 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
di02081 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
lhy927252 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
lovebearhl3 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
巧開來3 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
ccw-james5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
金石良5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
Pedestrian_A5 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
chan2003086 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
smcorange6 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
hungyu7 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
allen71047 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
gracechanstuart8 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
mnb11238 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
free2penny9 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
yxx019 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
satoshi2310 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
賞金已派完...
我又要駛車到荃灣車廠開會...關於公司新輪的廣告主題曲計劃...
星期三才可再同大家吹水啦...暫時再見...
說多一句...我指自己公司的股權有2%...
我要去開會啦...再見...
各位好...
酒神版忙完巡視各站啦
lhy92725 發表於 2016-1-7 11:02 AM
剛剛返工...