返回列表 回復 發帖
J 神 搞掂個廣告歌未呀
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:04 AM
未完成...要聯我公司PA開會...找代言人唱及MV迎合我地個新主題(共有2個廣告OR1個MV)...
比你估下...你覺得個新MV廣告是關於什麼主題,估中比賞你...
嘩。。。咁咪行曬成個香港咯。。。。
咁多個站都係  J  神 睇既
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:06 AM
是除機選站行... 我是監督所有車站的事件(簡:投訴科)及管理車務運作監控工作...(是該兩部門的第一及第二個話事人)
港鐵全程為你貼心服務
lhy92725 發表於 2016-1-7 11:28 AM
主題改了新主題是:xx用心聆聽你們的需要;開拓未來新路線
有咩新主題呀。。。有冇 提示呀

關於。。。。 優惠。。。。。

定係港島南區線或廣深港高鐵
另外  西鐵線幾時換好落車指示牌。。。。
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:29 AM
商業機密......
xx 係 港鐵 定 J 神  呀
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:36 AM
我公司... 你地講我公司名...但我無講我公司名...如果我講我公司名的話...就變咗我同宣傳ADS...是違規啦...
除機。。。。。。咁都好既 咪行一日都行唔曬

原來係投訴科
管理車務
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:34 AM
正常巡站我會叫人通知該站,但會好多時特發性去某站巡...(因出問題)...D車站經理會好害怕...
東鐵線D站甘舊,系時候整整佢啦
lhy92725 發表於 2016-1-7 11:44 AM
好長遠...要計劃...
因當年公司合併是貪它地方多...可建設多個私人屋園及車站店舖......
我知我知. 今次個MV主題係:

港男偶遇甩轆車
pknoface 發表於 2016-1-7 11:48 AM
又亂UP......
因為你會出現  該站 所以 該站 車站 經理 會好害怕 ?
satoshi23 發表於 2016-1-7 11:52 AM
平時巡站會打電話比該車站...(評審車站表現),比時間做好個SLOW在年尾奪最佳車站服務賞...
但如果在無通知該站情況下...我帶隊落站...D車站會怕...
做 show

哈哈。。。佢地突然見到你都嚇到
satoshi23 發表於 2016-1-7 12:07 PM
例如...車站有投訴及有車站同事要上庭...絕大部分都會由我親自帶隊落站處理...
有好幾個M10就不怕啦...因他知道我個性及工作時的情況,因由我帶他們出身架,所以.......
所以就可以亂黎啦.
pknoface 發表於 2016-1-7 12:28 PM
睇情況...
各位好⋯⋯我剛剛才返工⋯⋯
但感覺舊啊嘛
lhy92725 發表於 2016-1-8 04:44 PM
也是個當年建設的問題⋯⋯如現在修正及更新是問題!要多個部門開會討論,但我信的事⋯⋯在現在鐵路藍圖及未來新鐵路開通的東鐵會開始修建,預計於2010年左右完成更新車站(當中包括車站電門、各項工程)
2010?今年系咩年啊?
lhy92725 發表於 2016-1-8 09:38 PM
打錯咗⋯⋯是2019年尾
貓姐嚇EE妹⋯⋯
有陷阱為什麼我不知⋯⋯