返回列表 回復 發帖
基本上赌博都是非工作时间啦
如果做紧工都赌,就咩行业就炒啦呢种人
lhy92725 發表於 2013-10-25 10:45 AM
對..殺殺殺
海賊午安

這張什麼圖片、什麼句子,真是唔多識觀想,

我現有點想睡眠 我去睡一睡先
第四期送億元金額15時10分己截止,明天才公布名單,
第五期亦是最後一期億元送大禮已開始,會在本月31日10時提早截止
做咩走佐上黎头顶,D人未必睇到架
lhy92725 發表於 2013-10-25 05:40 PM
罝頂一下,要準備遊戲第三浪及第四浪作準備,更新一下個帖資料,明天會下沉下來
今天用花了25億由侯爵升到公爵
都話咗陸續有升啦
lckiong 發表於 2013-10-26 08:18 AM
暫時公爵玩兩三個月先,日後再想
遊戲衝擊帖獎金已發放,多謝對本會的支持

J神早晨,我都有奖金喔,多谢晒
lhy92725 發表於 2013-10-27 12:04 PM
你出現在1000-1060帖內,你在帖數內當言有利是呀
J神未出街食晏啊?我都整野食咯
lhy92725 發表於 2013-10-27 12:32 PM
未,早上10時食咗個茶餐,遲一D才落街去食午餐
有人認為其會招魂,不宜擺放,但是在亞洲的一些地區,
人們認為風鈴能帶來好運,常用風鈴來預測風水。尤其是在日本,風鈴能發出令人愉快的清脆聲音
因此人們在悶熱潮濕的夏日就會把風鈴掛在窗邊,給人以清爽的感覺。
我覺得不過信其並言安之也
聽番首歌呀
輝仔足球區,你收錢呀,不過你無跟我買,我跟買就收30多億呀,用7億買收30多億
你4x1都中,抵你赢,恭喜 我跟你买2x1,我无敢博4x1,加上日职好难玩 所以你系得geh
luke168 發表於 2013-10-27 05:42 PM
可以少少玩下呀,在85分鐘,名古屋2:1 如和波就...
貓姐好
辉仔话你赢多多喔
lhy92725 發表於 2013-10-27 06:10 PM
我買條4X1,真是... 輝仔就選了我其中兩場買, 所以輝仔赢咗D錢囉