返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩2 \/ {$ q* S# o/ S' u2 q" O
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
. ?8 r  P  K  e" o0 \

1 O! ?0 \& H, C+ x" ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔好怪佢住,真係要怪就怪我,: `! v# @2 P4 \. ~/ W. P
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,. m8 \! {3 K  x9 h3 e! z* p
將功補過算係唔話得囉....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" n* D1 k" ~8 t& M, e
金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
- ?& |% w5 O' a: n: ^www.tvboxnow.comE生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
3 A" z: I, e$ i/ q% U% F" [# M
公仔箱論壇- k  k7 i5 |; |
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,tvb now,tvbnow,bttvb" c" Y. C  s7 w8 l8 D3 ?# s
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
5 l4 d3 G' q# N7 \( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。版主唔出手相信其他會員都會出聲....& l' t5 r$ k* U6 R8 T5 f

2 h2 B* C& ~  f2 T$ E公仔箱論壇原來,貓兄的確幾活躍水區,0 I# o& z  l) e% X: t2 w
我按住佢個簽名檔一搵就搵到,
- y% w7 |1 N7 V- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個帖去到2200幾頁....犀利..
/ H. Q+ S9 k% E! S) j3 {4 ?
  S- N" l5 |* O) w: rtvb now,tvbnow,bttvb睇落唔使送分比貓兄 ...0 G2 D2 x- @5 ~5 s5 s
金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
' R: I" a! z/ Y2 j% xwww.tvboxnow.com自從他過佐身我就吾養了
: q( g  M5 I( J3 K' s睇住佢離我而去的痛吾想有第二次
3 `8 B9 ~9 m3 Y: C突然變佐呢D同劇集無關的話題0 p1 {: P! J: F6 R& D) ~/ ]
財神版吾好扣我分7 P5 S# i% z6 t5 _4 m0 j7 V1 v
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分tvb now,tvbnow,bttvb' Y9 H+ Z) e* u) ~/ X9 d
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
- f6 O$ Q* h+ n  P3 G. H公仔箱論壇公仔箱論壇* ~$ _, y2 D; |, R
萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。tvb now,tvbnow,bttvb2 W* F! ]! _3 I; r
pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
0 {  b3 M* W( [( x) _2 @" V
2 s+ Z' b! D( A5 [' f1 ?
哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,  s0 g/ C! N, |/ f3 v* f0 P
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...tvb now,tvbnow,bttvb! y% n; A3 c) R5 I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! ~# Q) P6 m  N$ M: ]. B
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,
/ B# }5 q8 p- T; @) b我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....# [' G  z' O  X% }4 G% x" E5 P
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
  \$ g0 F+ k6 ?tvb now,tvbnow,bttvb分 ...
4 i4 [) [" e- s2 e. o' M( Jwww.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙