返回列表 回復 發帖
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; G( [) h0 z/ a* [
CC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
tvb now,tvbnow,bttvb: Z& q$ x4 k) v, s, }( h

& i3 Z1 o! y6 B9 T' T" V公仔箱論壇唔好怪佢住,真係要怪就怪我,9 D+ O) o8 S, r/ H1 S
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,
( ~' ?1 H0 Y9 B/ W; {2 v6 ^; wwww.tvboxnow.com將功補過算係唔話得囉....
2 f- S7 s( W! u4 {: M6 x& [tvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
" X  m. k- ~, e9 R' w5 q3 p3 B公仔箱論壇E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: I& n+ N1 d$ E+ Y
公仔箱論壇- i( L8 ]  B6 _, w8 v, B+ }
哈哈,我唔知道你地咁老友吖嘛,tvb now,tvbnow,bttvb, d: f) B8 [% v! d3 ^# j* e1 m: C
呢區版主受人愛戴,遇到有人欺負,
# ]+ {$ q2 K5 f( Q' {0 y版主唔出手相信其他會員都會出聲....
% @" w- n; x8 @3 m" E2 ^: L
, y* l0 v1 U8 b. X* ~1 zwww.tvboxnow.com原來,貓兄的確幾活躍水區,
' c* l% p2 h9 _$ s' ]8 B7 U& t' a我按住佢個簽名檔一搵就搵到,www.tvboxnow.com" L5 J) Z3 |# R% u+ @8 o
一個帖去到2200幾頁....犀利..tvb now,tvbnow,bttvb9 Y, l& @2 x6 G

5 N% v: ^' A* I3 O/ f, F  vwww.tvboxnow.com睇落唔使送分比貓兄 ...
' I1 y+ ~* g- Z, B1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2015-1-10 01:57 PM
係叫貓姐姐...唔係...
我都系好細個養過貓
$ A) |3 F0 ?1 r! lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。自從他過佐身我就吾養了
6 M. A0 Q8 j- c' e公仔箱論壇睇住佢離我而去的痛吾想有第二次tvb now,tvbnow,bttvb4 }6 n5 a& M* ~7 J* v
突然變佐呢D同劇集無關的話題tvb now,tvbnow,bttvb9 y" n4 [0 j: S
財神版吾好扣我分www.tvboxnow.com6 l. b# Y3 }0 \  d! K
lhy92725 發表於 2015-1-10 10:32 PM
我唔會扣分...因我都有說離題話題
吹水吹 到上樓上了, 好事.J大多謝加分公仔箱論壇" \7 K( M9 O) M6 |4 @! w: b
CC517 發表於 2015-1-10 11:07 PM
E生你知道就好了,但唔吹劇吹到灌水喎,否則...,到時會...扣...
tvb now,tvbnow,bttvb. V: v  L$ a' ~# [% K

$ a$ d% K) t5 o) G" x" G, Q萬綺雯我一向都幾鐘意佢既。 佢做戲唔見得好出色, 我純粹係捧偶像既遮。
# K" ]7 J/ T2 ~* ~: i公仔箱論壇pknoface 發表於 2015-1-11 12:24 AM
亂UP掌門睇唔出你係"蚊蚊"的Fan喎,我都覺得她都好專業精神,就如"老表你好hea中有一幕比郭晉安360轉時傷咗,好有精神演完才睇醫生架!
  q+ R) c. m" gtvb now,tvbnow,bttvb
" b0 ~  N$ N4 d) |& Kwww.tvboxnow.com哈哈,版主晌佢管的果區大晒架嘛,tvb now,tvbnow,bttvb- I0 x! [  y( S% X: o' F- ?
版主講嘢唔會離題的....呢句我話ge...
1 F( G" L7 s* a, A5 }( m% RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ c/ x$ y! y$ A$ p
點都好,多謝J神通情達理,希望唔好介意我亂咁派分,; [' l$ Y4 Z$ l5 z9 L
我都覺得我有時都幾麻煩,成日破壞人地規矩....tvb now,tvbnow,bttvb; d! \& J# z6 \6 Y
不過我只係想討論氣氛熱鬧D,旺場D....
+ x+ }( L7 ~% s/ mtvb now,tvbnow,bttvb分 ...% `5 U$ S7 {, {- W5 A' e* c" j  C
金田Sam 發表於 2015-1-11 02:15 AM
我給你的TVB就是比你在劇區活動時派賞,我派得勁過架...
我都有50億TVB啦,幾億都係散紙