返回列表 回復 發帖
财神爷早晨,今日HK到底有咩盛事呢
lhy92725 發表於 2013-11-28 10:28 AM
HENRY公布咗,原來你M記,前年玩時,每天買成30個餐,都係中得"手機" 所以今年盛事唔玩
点食呀
ob51330 發表於 2013-11-28 12:39 PM
派餐比路人喎
H.K這裡有抽獎及公仔(迪士尼系列)主要是HELLO KITTY,一定多人排隊換
无嘴猫是永远都疯狂的
lhy92725 發表於 2013-11-28 02:10 PM
要多謝日本仔,日本三麗鷗公司於創作的卡通人物出來啦
好像無人喎不如玩個遊戲,發該帖起計一小時半內進入本館者,即送2百萬利是給每位
我未最不忙碌的人
多謝財神J先x2
ob51330 發表於 2013-11-28 03:41 PM
每位進入者
J神似乎誤解咗x2嘅意思喔
ob51330 發表於 2013-11-28 03:49 PM
我唔明喎,何解?
应该多谢收到利是.再多谢一次.
ahsing 發表於 2013-11-28 03:56 PM
WOO,明解
獎你的
ahsing3 秒前TVB 3000000 元積分轉出
TEA TIME完了,現在派錢,每位2百萬,還有42分鐘結束
發問遊戲:
圖中的電視劇集由什麼公共運輸公司贊助場地拍攝呢?

(每人只可參加一次)

知道答案者請PM,不要發貼,歡迎參加 。
發問遊戲,H.K時間晚上12時正截止
(估中者可得5,000,000(5百萬獎金)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
财神爷今日好似几得闲甘喔
lhy92725 發表於 2013-11-28 04:37 PM
等運到
我最唔忙碌 今日冇返工
lckiong 發表於 2013-11-28 04:42 PM
今日冇返工
發問遊戲:
圖中的城堡是邊套,名電影外景場地拍攝地方呢?
(提示:這電影,先出小說,後拍攝成電影)
(每人只可參加一次)
知道答案者請PM,不要發貼,歡迎參加 。
發問遊戲,明天H.K時間晚上22時正截止
(估中 ...
timmaxsing 發表於 2013-11-26 10:37 PM
答案:哈利波特
得獎名單:
yan111113 秒前TVB 10000000 元積分轉出
nikon-d700053 秒前TVB 10000000 元積分轉出
han20131 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
ahsing1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
BeiDouChef2 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出
多謝J神下午茶利是
lckiong 發表於 2013-11-28 05:01 PM
下午茶利是?? 可以想個關於下午茶利是活動喎