返回列表 回復 發帖
無端端殺出那麼多 有看NBA? 還是馬甲?

[游戲] ★★★ NBA 總決賽-有獎競猜遊戲 ★★★ [第二輪]

G2 (客) 邁亞密熱火 98 @ 96 聖安東尼奧馬刺 (主) ~ 比赛时间 : 06/06 - 09:00AM

答案:

第1題: L. James (35) (POINTS)

第2題: 聖安東尼奧馬刺 (26) (ASSIST)

第3題: 和客 (半全場)

第4題: 邁亞密熱火 +4.5 (聖安東尼奧馬刺 讓4.5分)

第5題: Under (200.5 o/u)
第1題:LeBronJames
第2題:馬刺
第3題:主客
第4題:熱火
第5題:over
lhy92725 發表於 2014-6-7 10:48 PM
第1題: LeBron James
第2題: 聖安東尼奧馬刺
第3題: 主主
第4題: 聖安東尼奧馬刺
zzleezz 發表於 2014-6-8 12:41 AM
第3題: 客客
第4題: 熱火

第5題: Over (200.5 o/u)
timmaxsing 發表於 2014-6-8 01:02 AM
第2題: 熱火
luke168 發表於 2014-6-8 01:24 AM
第1題: Tim Duncan
第5題: Under
Pedestrian_A 發表於 2014-6-8 04:46 AM
lyksuperman 發表於 2014-6-8 04:49 AM
第1題:LeBronJames
第2題:馬刺
第3題:主客
第4題:熱火
第5題:over
pknoface 發表於 2014-6-8 09:12 AM
craig168 發表於 2014-6-8 12:29 PM
第5題: Over
巧開來 發表於 2014-6-8 05:09 PM
第5題: over (200.5 o/u)
ckw4737 發表於 2014-6-8 10:26 PM
第1題: Tim Duncan
第3題: 客主
第5題: Over
BeiDouChef 發表於 2014-6-9 12:14 AM
如冇人五題 中中四題瓜分TVB$8,000,000 獎金
一人中四題獨得 TVB$8,000,000 獎金

派彩名額最多十名
恭喜以下的朋友

lyksuperman1 秒前TVB 8000000 元
積分轉出
差1球
老表好耐无开工,今日又变勤力了
lhy92725 發表於 2014-6-9 03:38 PM
又搞咩 我剛剛派彩時候見 已經搞過我帖一而在再而三一直亂
不是少2張帖  就多1張出來 我每一個NBA GAME 有LINK 記錄的
多數開游戲的是在頂樓的 有時會多一樓出來  又是又跳去上一頁最後一樓

他時我上那麼多個論壇 最多問題的壇主 ﹗
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Manu Ginobili  
Pedestrian_A 發表於 2014-6-9 03:43 PM
完全被封
遇到這樣的女生要好好珍惜
難找
今年世界杯 論壇沒搞活動
因為還沒撈到天哥回來...

還有3日
天爺爺才開足球盤麼?
lhy92725 發表於 2014-6-9 09:27 PM
天哥還沒有被撈到
老細你的活動最後一題其實系估咩嘅,解釋我聽下
lhy92725 發表於 2014-6-9 09:28 PM
2隊伍總比分數加起來 有沒有200.5 以 上或下盤
人走晒~收檔~大家晚安~
Only in the last four minutes.
Pedestrian_A 發表於 2014-6-10 04:54 AM
i don't know why gino is wearing lebron shoe ? fans ?

大廚嘅地頭,令人大開眼界!! 大廚你好!!  原來你都有水帖!!
gracechanstuart 發表於 2014-6-10 06:54 AM
歡迎光臨~

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

大廚早晨. 我既遊戲你知道點玩法未呢?

如果未知既話, 玩法係咁既:

為咗慶祝父親節, 我起水區抽出10幅男會員既吹水帖, 然后製作咗10首詩, 每首詩代表1幅吹水帖, 玩家要將呢10首詩同呢10幅吹水帖對應相連起黎. 其實 ...
pknoface 發表於 2014-6-10 09:47 AM
已經對好 回復了