返回列表 回復 發帖
警方正通緝緊佢。
pknoface 發表於 2015-2-22 10:22 PM
通緝哦
警察會不會被elsa用冰封著

我就懷疑緊啲警察係咪搞佢唔掂。 唔夠佢鬥。
pknoface 發表於 2015-2-22 10:33 PM
子彈不夠冰快
KEN 生日快樂
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KEN yo man !肚餓
KEN 晚上好
遊戲一答案: 5. 張三丰
KEN 早晨
業主既大樓擁有者, 你租大樓既其中一層開公司所以你係老細.
業主返黎sms你呢位公司老細將部車從外面移返回來公司停車位. 你試問下边位打工仔啲大樓業主會咁善待佢地既? 啲業主睬你都傻呀! 你仲唔认係老細?

唔 ...
pknoface 發表於 2015-3-1 10:16 PM
Samsung Galaxy S6 & S6 Edge

呢啲網上已經流傳開架啦. 除此之外真係同樣冇勿驚喜. 例如, 網傳沒有micro-sd slot, Samsung會宣佈有. 網傳camera係16MP,Samsung會說20MP之類. 我本人真係想有sd card slot可以加上 ...
pknoface 發表於 2015-3-2 02:18 AM
iphone 6 plus
KEN yo man !
KEN 晚上好

哇好正喎大廚兄. 今晚宵夜直落都得咯. 唔使瞓咯. 多謝晒大廚兄.
pknoface 發表於 2015-3-4 11:23 AM
慢慢吃
note4據聞是note系列中最好的,你可以不妨考慮下
lhy92725 發表於 2015-3-4 11:55 AM
看了S6後 我也覺得Note 4好比較好用
我部三星note2用咗2年幾都從來冇過熱既問題. 我好少關機.
pknoface 發表於 2015-3-4 11:48 AM
s6宣傳廣告做的很好看 基本會不會那麼好就不知道
有筆方便用