返回列表 回復 發帖
暗樓 #15555
恭喜本人踩中 轉送給文武爺 揀15號

15號 - 法國人氣時尚品牌 Kenzo

恭喜獲得 Kenzo 2013 秋冬服裝系列
chenwenwu4 秒前TVB 13800000 元
積分轉出
暗樓 #15656
恭喜太空貓踩中 揀27號

15號 - 香港著名玩具製造商ENTERBAY

恭喜獲得 ENTERBAY HD Masterpiece 1/4th Scale Michael Jordan 蠟像級人偶
CC5172 秒前TVB 15800000 元
積分轉出
暗樓 #15715
恭喜本人踩中 轉送給細細粒 揀26號

26號 - 斯德哥爾摩腕錶品牌 TRIWA

恭喜獲得 TRIWA "Sort of Black Glow" 腕錶系列
lilitan0086 秒前TVB 10200000 元
積分轉出

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

大家早晨~今日冬至

祝大家合家團圓 安康 快樂

hoho ^^

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
昨晚好彩沒開RUNNING MAN 預言游戲

全員勝出 ~ 不然我又要破費了
大廚 早晨!!! 新一周快樂!!
gracechanstuart 發表於 2014-12-22 09:13 AM
大廚早晨.
pknoface 發表於 2014-12-22 09:24 AM
Grace & Ken 冬至 快樂
老細早,你果邊有定冬至晚餐麼
lhy92725 發表於 2014-12-22 08:25 AM
雖然沒推出冬至套餐 但依然會有人來吃冬至晚飯
我這邊今日的員工晚餐 吃大餐 ﹗員工一起團團圓圓
個個斗圖多哦

首3名獎品 原創only
我的評分用完了 遲點再評分
多謝大廚!! 不過都唔記得幾奈冇食湯丸囉!!
gracechanstuart 發表於 2014-12-22 10:26 AM
可以魚丸當湯圓
甘有咩好餸食啊
lhy92725 發表於 2014-12-22 10:29 AM
有雞 炸雞翼 蝦 豆腐 包心菜 湯
還有 每年節日都不能少的 外訂的燒肉
通常大日子都要提早預訂才會有
已經有好多參加圖要記錄 ~

大家早晨啊
信你自己看不到
Pedestrian_A 發表於 2014-12-22 03:45 PM
按紅色那個就可以見到
燒腩肉系咩東東啊
lhy92725 發表於 2014-12-22 04:44 PM