返回列表 回復 發帖

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Evening, Everyone

賣人肉漢堡
希望唔好用港女就 very good 喇!
perfectman 發表於 2015-1-30 09:18 PM
這種特色餐廳最有研究經驗的就是路人A
今日又靜曬...
第2批貨又要買完了 要買的就快手了
老細晚上好,今日白天好忙,又吾多舒服,去訓了
lhy92725 發表於 2015-1-30 10:52 PM
貓貓 晚安
我還要PS第2批福袋的獎金圖
剩下3份 要買就快手了 最後一批不會再增加了

買個福袋過大年喂
我要預訂福袋18號
BeiDouChef        12 秒前        TVB 2888000 元                 積分轉出
hungyu 發表於 2015-1-30 11:45 PM
18號早已經有人買了 已經不能在買了
剩下得號碼是 21  23  26 請選一個
若你沒作答 我就退還$給你
我要預訂福袋18號
BeiDouChef        12 秒前        TVB 2888000 元                 積分轉出
hungyu 發表於 2015-1-30 11:45 PM
我多次pm 你沒做出回答 購買費已經退還你了

hungyu6 秒前TVB 2888000 元
積分轉出
剩下1份 要買就快手了
老闆我先收檔了 各位晚安
如果可以買到,唔知會唔會寶物尋歸底呢
金石良 發表於 2015-1-31 12:45 AM
你總算塔到最後一班火車
大家晚安
你買到啦!! 最好一個一定係好野!!
gracechanstuart 發表於 2015-1-31 12:58 AM
Grace 我要去覺覺豬了 bye
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我要福袋21號

hungyu 發表於 2015-1-31 02:35 AM
福袋已經全部售賣完畢 tvb已經退還
hungyu2 秒前TVB 2888000 元
積分轉出
可能等trade
Pedestrian_A 發表於 2015-1-31 04:47 AM
聯盟PG太多了