返回列表 回復 發帖
大厨 晚上好
hungyu 發表於 2015-8-9 04:41 AM
隨意yo man
大廚 早晨
hongkong6366 發表於 2015-8-9 09:38 AM
龍仔 你好
less than hkd$20 many years ago.  not sure about now
Pedestrian_A 發表於 2015-8-9 05:35 AM
不是那雙鞋子很熟 是那個標牌的雙錢的印花
老細早晨,尋日行一日真系攰到嘔
lhy92725 發表於 2015-8-9 09:34 AM
貓貓 這集的Running Man你有沒有回覆到?
我看名單沒你哦...爬你留言的帖有不見...活動佈告在2020頁

http://www.tvboxnow.com/viewthread.php?tid=2868820&page=2020&fromuid=1722795#pid54826589
我預言,藝蓮隊會在20150809[259期]《Running Man》最終勝出

【活動名單】 潮物大抽獎 Part.7 額外獎勵名單

會員開始結束總數獎勵
free2penny45884840TVB 168,000,000
satoshi231931026834TVB 166,800,000
chenwenwu5441072529TVB 105,800,000
Pedestrian_A
25992970372TVB 74,400,000
lhy9272558316011181TVB 32,580,000
blacker14tt
15152138TVB 24,840,000
danui234345112TVB 13,440,000
hongkong63662712599TVB 9,000,000
kingsleyyu
19227281TVB 8,100,000
yxx01
3810568TVB 6,800,000
mnb1123
28433956TVB 5,600,000
sublk22524TVB 2,400,000
巧開來66067011TVB 1,100,000
hungyu
32733610TVB 1,000,000
gracechanstuart
1306131510TVB 1,000,000
wilson63391341407TVB 70,000
pknoface125012545TVB 50,000
nanakokatsu2262305TVB 50,000
tomlin82086883TVB 30,000

free2penny5 秒前TVB 168000000 元
積分轉出
satoshi2325 秒前TVB 166800000 元
積分轉出
chenwenwu47 秒前TVB 105800000 元
積分轉出
Pedestrian_A1 分鐘前TVB 74400000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 32580000 元
積分轉出
blacker14tt1 分鐘前TVB 24840000 元
積分轉出
danui2 分鐘前TVB 13440000 元
積分轉出
hongkong63662 分鐘前TVB 9000000 元
積分轉出
kingsleyyu3 分鐘前TVB 8100000 元
積分轉出
yxx013 分鐘前TVB 6800000 元
積分轉出
mnb11233 分鐘前TVB 5600000 元
積分轉出
sublk4 分鐘前TVB 2400000 元
積分轉出
巧開來2 秒前TVB 1100000 元
積分轉出
hungyu4 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 1000000 元
積分轉出
wilson63395 分鐘前TVB 70000 元
積分轉出
nanakokatsu5 分鐘前TVB 50000 元
積分轉出
pknoface5 分鐘前TVB 50000 元
積分轉出
tomlin8206 分鐘前TVB 30000 元
積分轉出

總共 : TVB $620,760,000
大厨週日快樂,新頭像見唔到個靚樣
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:06 PM
別忘記我真實身份是男的
原來大厨轉工,唔怪得大厨呢排好似有D嘢,祝新環境事事順利、得心應手
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:18 PM
去到我不是看人了 是被人看著我了
老細正式上新工啦?
新環境樣樣都會更加好
lhy92725 發表於 2015-8-9 01:23 PM
等我助手順手先...
多謝大厨潮物大抽獎 Part.7 額外獎金
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:26 PM
你個巴達已經喊獎品不夠了
貓貓 這集的Running Man你有沒有回覆到?
我看名單沒你哦...爬你留言的帖有不見...活動佈告在2020頁
今日亞太地區時間 下午4點截止
大厨  估吾到我都有額外獎金收、多謝你…

你将巧開來的彩金給了我、已退回…
hungyu 發表於 2015-8-9 01:36 PM
多謝你啊 ~ 我都沒留意到多謝你提醒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大廚, 我好像估了 Running Man預言帝 [第四十八期] 好像唔見我個名?
我要估多次嗎?
satoshi23 發表於 2015-8-9 01:53 PM
已經找到你的了 多謝 提醒
多謝大廚既獎金   

會員開始結束總數satoshi231931026834

大廚 開始與結束 的 數字 代表 在這帖子的回覆數嗎?
satoshi23 發表於 2015-8-9 01:50 PM
按這邊就可見了 從193起 至1026
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁就要睇下個阿頭有冇料,會唔會體諒下属。
掉番轉睇,俾人看著責任少D,煩惱又少D!
mnb1123 發表於 2015-8-9 01:38 PM
靜靜地扮下新人先