返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2008-3-5 03:39 發表

食得是福
你唔肥你唔明架。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2008-3-5 03:40 發表

做乜。。比利時揾唔到食
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2008-3-5 03:42 發表

係呀 得閑過呢 俾個廳你玩2手
好易書兩手喎。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 boy321 於 2008-3-5 03:43 發表
夠鍾。。開波
咁多位快快埋位  
我一直係個位道啦,
不過係睇比數姐。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2008-3-5 03:46 發表

所以香港咁多人要減肥:onion18:
我現時都可以,
過多一排就唔咁講喇,哈哈哈
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2008-3-5 03:48 發表

我都要埋位 唔遘啦 88 下次再傾:014:
拜拜幫主。
火焰幫大家庭主路元帥。
得閒入黎行下先。:onion05: :onion05: :onion05:
火焰幫大家庭主路元帥。
:onion03: :onion03: 打風啊,做死人啊。  

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
一 號 戒 備 信 號 , 現 正 生 效 。

表 示 有 一 熱 帶 氣 旋 , 約 在 香 港 800 公 里 內 , 可 能 影 響 本 港 。

在 下 午 5 時 , 颱 風 浣 熊 集 結 在 香 港 之 西 南 偏 南 約 730 公 里 , 即 在 北 緯 16.1 度 , 東 經 111.9 度 附 近 , 預 料 向 西 北 偏 北 移 動 , 時 速 約 10 公 里 , 大 致 趨 向 海 南 島 。

一 股 東 北 季 候 風 會 在 未 來 一 兩 天 影 響 中 國 東 南 沿 岸 , 在 季 候 風 及 浣 熊 的 共 同 影 響 下 , 本 港 離 岸 海 域 今 日 稍 後 間 中 會 吹 強 風 , 海 面 風 浪 會 逐 漸 加 大 , 但 今 天 發 出 3 號 強 風 信 號 的 機 會 不 大 。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 bourget 於 2008-5-1 11:17 發表
亞妹我要投訴啊 ﹗﹗﹗
有 D 令人想嘔既頭像相。。。
細路仔幾得意。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 bourget 於 2008-5-1 11:23 發表

hello jojo

傻傻地入黎賴尿
妳好啊 ju ju .
火焰幫大家庭主路元帥。
升返上頂。

入黎行下先。
火焰幫大家庭主路元帥。
幾日冇入黎,
好似有啲大件事發生左。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 h2o 於 2008-9-23 16:23 發表

佢都係聽D流言話我個樣似edison j....唔好信....我唔會&我唔想似佢! 無論相貌定係性格都係NO
似佢咁有錢未得囉。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 bourget 於 2008-9-24 06:06 發表
jojo 點解你吾去請 admin 幫你 reset password ????
admin都係叫我更改左個密碼,
佢話有可能被人用左。
火焰幫大家庭主路元帥。
原帖由 chu553358 於 2008-10-15 23:50 發表

所以入呢抖下點解無人招呼ka
阿妹
點會冇人招呼你啊,
有幫主入黎呢道真係生色不小啦。
火焰幫大家庭主路元帥。