返回列表 回復 發帖
参加完就有心情咯
lhy92725 發表於 2013-11-7 05:32 PM
都唔明点参加嗻
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
入面有32強分組積分榜, 同埋我第1個估咗(你可以參考一吓).
遊戲玩法 : (第一輪獎金暫定2億, 其餘留第二, 三輪用)

估中16強就有獎金, 超過1位估中就平分獎金.
如果冇人估中16強, 獎金就給予估中16強最多 ...
chan200308 發表於 2013-11-7 05:52 PM
跟咗你啦
多謝参加
chan200308 發表於 2013-11-7 06:25 PM
咁就唔使,我都係跟嗻,都唔知乜嘢黎嘅
KK 晚上好

chan200308 發表於 2013-11-7 06:33 PM
最近真係冇乜心情,俾个脸我,唔好再放依d相啦
KK今日心情还好吗?

luke168 發表於 2013-11-7 07:12 PM
痛了,放下了,伤口依在你所说的,我比任何人更加明白,但是这次是我完全预料不到的,也没想过会发生的,可以说我从一开始就不会让这种事情发生在我身上,想不到竟然发生了,放心我会自己解决的,是过不了自己那关,但是我会想办法的,时间就是最好的治疗,给些时间我吧。
食下朱古力, 唔好想咁多, 會好D架。連呢度都咁多人關心你, 你就睇開D啦!
CC517 發表於 2013-11-7 10:36 PM
有咁嘅打算,训咗两晚解压,好咗唔少
猫E, 基哥咩樹?
go2david 發表於 2013-11-7 10:55 PM
大件事
居然见到豆腐佬
KK是中了放不下的毒
企图不沾灰尘的一生现在蒙佐少少阴影而已
lhy92725 發表於 2013-11-7 10:58 PM
企图不沾灰尘的一生现在蒙佐少少阴影中嗮

morning all
CC517 發表於 2013-11-8 10:19 AM
外星猫早晨
KK早晨,今日吾好摸pat pat啦,起身啦
lhy92725 發表於 2013-11-8 10:21 AM
懒猫早晨唔係摸pat pat係咋死
可能模開戎唔甩
go2david 發表於 2013-11-8 10:27 AM
豆腐兄
比我讲中就得啦,少少阴影好少事嗻
咋死就更加要快D起返身啦
lhy92725 發表於 2013-11-8 11:21 AM
阴影,遗憾紧有架啦,唯有将佢摆埋一边,唔好将佢睇得咁大,将伤害减低啦
上中文堂咩, 講清楚D吖嘛!!!
go2david 發表於 2013-11-8 11:30 AM
即系话我做咗一件自己都觉得非常错嘅事,而依d事我係觉得自己人生之中唔会出现嘅事
哈,開始自我治療, 應該好快沒事的了
go2david 發表於 2013-11-8 11:34 AM
一向以来都自我治疗架啦,如果唔係点会咁高级
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-11-8 11:47 AM
ken兄晚上好