返回列表 回復 發帖
http://cn.my-walls.net/wp-content/uploads/2013/03/%E6%90%9E%E7%AC%91%EF%BC%8C%E8%8B%B9%E6%9E%9C%EF%BC%8C%E5%88%80.jpg

刀切落,乜都完,簡單
lckiong 發表於 2013-9-25 07:05 AM
小強早晨咁簡單就好
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK早晨.
pknoface 發表於 2013-9-25 07:54 AM
ken兄晚上好
KK 早晨~
wasimasterQ 發表於 2013-9-25 09:14 AM
叮噹早安
大家早晨
KK早晨,好出门啦
lhy92725 發表於 2013-9-25 10:05 AM
猫猫下午好
基基 早晨
chan200308 發表於 2013-9-25 11:25 AM
老陈下午好有d嘢做唔得闲仲你讲早晨,唔好见怪
pair king 早晨
LastWinner 發表於 2013-9-25 11:36 AM
雅雅下午好
去賭
chan200308 發表於 2013-9-25 12:28 PM
唔好赌啦,将d钱俾嗮我仲好啦
今早成朝不见你,又有大生意啊
lhy92725 發表於 2013-9-25 12:32 PM
搬货
我都冇錢
LastWinner 發表於 2013-9-25 12:55 PM
风吹鸡蛋壳,财散人安乐
小小強 , 我不嬲都係度玩隱形
LastWinner 發表於 2013-9-25 12:57 PM
点解一定要玩隐形,唔可以玩出现
要吵d先够热闹
依度唔好玩咩
唉................
chan200308 發表於 2013-9-25 01:40 PM
唉乜嘢
食佐未,好眼训,老细仲吾出街
lhy92725 發表於 2013-9-25 01:42 PM
吃咗,就係吃饱咗好眼训老细唔出街你咪叫佢出去囉