返回列表 回復 發帖
magnet:?xt=urn:btih:1BDA34AB28CBFDE7DF057A784D325688129DF429
chenwenwu 發表於 2015-2-26 07:44 PM
什么来的
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
谢谢文武兄,我尽管试下
~ kk ~ jangan marah ya ~ mesti ketawa selalu ~
fls125 發表於 2015-2-26 09:46 PM
bukan marah,pek cek sahaja
文武兄,我這裡連上百度盤都有問題
请问条群係乜嘢颜色?

A. 白色 & 金色
B. 蓝色 & 黑色
你應該要去俾眼科醫生睇下你對眼
lckiong 發表於 2015-2-27 05:13 PM
即系A?
有兩只色架
lhy92725 發表於 2015-2-27 06:06 PM
你答你睇到乜嘢颜色就得咗
甘當然是A啦
lhy92725 發表於 2015-2-27 06:16 PM
非常好
估中有888888TVB$今晚开估
居然有第二個答案?
IQ題黎架?
lhy92725 發表於 2015-2-27 06:31 PM
答案紧係得一个啦得A,B俾你选
答案 B
得路人A估中
Pedestrian_A2 秒前TVB 888888 元
積分轉出
大家早午晚将会消失5日去睇人妖大家尽量係度吹水啦返黎再大派特派
猫猫咁钟意话人搵人妖其实你係咪人妖或钟意人妖放心我真係唔会带有色眼镜睇你我都明白社会搵食艰难
宅男妒忌中...?oh=2e8cb6460c3b967d0e07a42bf6b3dc27&oe=5583F77A&__gda__=1435951376_d8eda ...
lckiong 發表於 2015-3-2 05:37 PM
转过头过黎係八两金咧
酸冇
lckiong 發表於 2015-3-2 06:37 PM
绝对唔酸,因为中太多“背多分”咗