返回列表 回復 發帖
呢家D电话根本就是小电脑啦
lhy92725 發表於 2013-9-29 05:44 PM
問題入邊d系統唔同咧
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
嫁咗仲好
chan200308 發表於 2013-9-29 05:50 PM
唔係咩
无乜手尾
lhy92725 發表於 2013-9-29 05:54 PM
你講架,唔關我事架
都是大同小异嘅嗻
苹果嘅就麻烦少少
lhy92725 發表於 2013-9-29 05:55 PM
Apple Android都死啦
讲佐你想讲好耐嘅野嗻
lhy92725 發表於 2013-9-29 06:18 PM
唔好咁倆接我啦其實我得個講字嗻
KK 生果科技會館
BeiDouChef 發表於 2013-9-29 06:20 PM
你很想我換名字是嗎
以後可能少只生果。。。。
唔係可能,Blackberry直情執粒。
SweetLemon 發表於 2013-9-29 06:52 PM
對我黎講Blackberry更本係多餘嘅牌子,執粒唔出奇
人地 Obama 最佳代言人。。。
SweetLemon 發表於 2013-9-29 07:12 PM
有錢英女王都可以請到啦
KK 晚上好

我聽人講 第2季 要出動畫 差不多要等2~3年

看漫畫好~越看越刺激

2巨之戰
BeiDouChef 發表於 2013-9-29 08:23 PM
我已經轉行看漫畫很久了但是動畫依然會看,漫畫的畫工真的是很差,怪不得出了那麼久都不出名,動畫出來直接爆紅
手尾呢家野要问KK啦
lhy92725 發表於 2013-9-29 08:30 PM
你都好了解啊
我lam住你會叫我....問神tim~~~

今天mou咩人
收工會吃也~~拜~~
0winnie0 發表於 2013-9-29 08:33 PM
byebye,得閒多d上黎
直接问KK得佐啦
要夜D先有机会有人架
lhy92725 發表於 2013-9-29 08:41 PM
夜D先有机会有人
KK 晚上好~

wasimasterQ 發表於 2013-9-29 08:49 PM
叮噹晚上好,咁咪幾好,換咗個頭像,人都醒神d
通常10点几可能人会多少少啊嘛
lhy92725 發表於 2013-9-29 08:56 PM
原來
你錯了 漫畫才剛出已經爆紅了
那時都還沒計劃動漫
BeiDouChef 發表於 2013-9-29 09:02 PM
是嗎,聽說漫畫出了很久,但是我都沒聽說過,就是動畫出了,很多人講,我才去看的