返回列表 回復 發帖
KK D 相比较正
0winnie0 發表於 2013-10-1 03:05 PM
我2票,老陳0票
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
老陈个靓女系边啊?
wasimasterQ 發表於 2013-10-1 03:05 PM
1971樓,下面兩個一樣的是老陳的。
仲有1979
chan200308 發表於 2013-10-1 03:13 PM
依架講緊,我仲你個條,唔好拉其他入黎
我中意呢张妹妹仔多d~..

wasimasterQ 發表於 2013-10-1 03:21 PM
我2票,老陳1票
顶你们不顺>.
0winnie0 發表於 2013-10-1 03:29 PM
點解
系度不停甘问边个gek靓女>.
0winnie0 發表於 2013-10-1 03:37 PM
冇嘢做咪玩下遊戲投票下囉
结果依家mou人理你~~~
0winnie0 發表於 2013-10-1 03:47 PM
點解冇人黎,都有三個人投票咗
我li斗落雨啦~~~
KK你那里有落雨?
0winnie0 發表於 2013-10-1 04:16 PM
我係shoping mall入邊,所以唔知
KK 在leisure mall 做工的??
wasimasterQ 發表於 2013-10-1 04:24 PM
你又知道leisure mall wor經常來KL的嗎
leisure mall 不就在 cheras~...你以为我乡下来的啊??
wasimasterQ 發表於 2013-10-1 04:33 PM
問題是你是檳城人leisure mall又不是很出名的地方
就好似依家你讲檳城
我就会lam到Gurney Plaza
0winnie0 發表於 2013-10-1 04:48 PM
問題leisure mall唔出名
cheh...都要知道下伽嘛~ 。。。得闲去找你请我饮茶~
wasimasterQ 發表於 2013-10-1 04:49 PM
你黎搵我,我冇所謂
jek系你hiong个都做工啦?
0winnie0 發表於 2013-10-1 04:53 PM
唔係
哈哈。。。我uncle就住果度。。。一年都会落去一两次伽。。。~
wasimasterQ 發表於 2013-10-1 04:53 PM
好啊,到時電聯啦
大马gek朋友
要不要交换下FB?
0winnie0 發表於 2013-10-1 04:54 PM
你會唔會出賣我先