返回列表 回復 發帖
誇張到.....全部越講越遠其實我真正嘅身份係蒙面超人直屬國際組織,賣電腦只不過係我掩人耳目的職業
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
2563393.......2563394......好厉害啊~。。。2563395
wasimasterQ 發表於 2013-10-7 05:44 PM
回火星做么地球是我家,我要保護無知的人類,但是那些每天的就要殺掉
那请你帮帮忙救救你和我的国家吧。。。最好可以把那只鸡和河马干掉~
wasimasterQ 發表於 2013-10-7 06:00 PM
我不能擅自行動,要等組織的命令,不然的話你早就
甘某用。。。踢下先~
wasimasterQ 發表於 2013-10-7 06:05 PM
好過你日日係度嘆氣
咁冇用...我幫你踢多兩腳

lckiong 發表於 2013-10-7 06:21 PM
你仲冇用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你臉皮厚嗻
啱嘅,容易媾女d
KK同小强扯完猫尾未
lhy92725 發表於 2013-10-7 09:05 PM
我都唔鍾意貓尾
Mr. 關仁KK
JackyNelson 發表於 2013-10-7 09:37 PM
JN Bro
KK今晚去佐约会
lhy92725 發表於 2013-10-7 10:10 PM
約咗你去吃飯,你唔記得咗啊
呃我果個咪係你囉
係懶貓
你係最懶果只
所以咪佩服你囉
俾錢啦