返回列表 回復 發帖
出老虎仔边吓到财神版
lhy92725 發表於 2014-8-7 01:34 PM
只老虎仔咁得意,曱甴都嚇唔到啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
返嚟
chan200308 發表於 2014-8-7 02:05 PM
唔返
K公公揀左9號:

卡片內容:

表現下好wor

時間支出樓層操作tvbkk1232014-8-7 02:36 PMTVB 999999 元85135
積分轉出 ...
blacker14tt 發表於 2014-8-7 02:36 PM
練武之人係唔飲酒嘅
醉拳是什么 ??
gamerkeye 發表於 2014-8-7 02:41 PM
你有見過人地用醉拳贏過任何比賽或街戰冇
成龙以前拍几多... 你没看么 ??
gamerkeye 發表於 2014-8-7 02:47 PM
大哥你都識話拍戲啦
喔, 原來派錯獎, 快D嘔返D獎金出嚟
blacker14tt 發表於 2014-8-7 02:47 PM
打底我先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
是咩打?? 所謂英雄難過美人關, 我派個美人出嚟就得
blacker14tt 發表於 2014-8-7 03:01 PM
我係狗熊
唔使打低你,打到你入唔到嚟就得咗
lckiong 發表於 2014-8-7 03:02 PM
試下
禁你言就發表唔到嚟
lckiong 發表於 2014-8-7 03:27 PM
你冇資格