返回列表 回復 發帖
fls美女送花比我?? blacker14tt 發表於 2012-9-2 11:31 AM
only for u ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
梦游遇着靓仔都OK啊 lhy92725 發表於 2012-9-2 11:43 AM
... 猫猫您啊
冇我份架
chowold2 發表於 2012-9-2 11:56 AM
周哥哥
我今日三點先check out, 呢度時間慢HK 1h blacker14tt 發表於 2012-9-2 12:01 PM
~ remember wait me at lobby oh ~ I sent u to airport again ~

not only me get your flower blacker14tt 發表於 2012-9-2 12:04 PM
~ for mm only~
i'll call a benz taxi wor blacker14tt 發表於 2012-9-2 12:14 PM
no taxi ~ 125 used
125一于班架BENZ去接老板娘啦 lhy92725 發表於 2012-9-2 12:16 PM
~ 猫猫 ~ 125买不起
周叔叔 一直打电话叫我去DISCO玩 BeiDouChef 發表於 2012-9-2 09:38 PM
~ Chef ~ 周叔叔
你果邊10點完唔忙就過來玩LA~~ ricky867 發表於 2012-9-2 09:36 PM
~ ricky ~ u don't feel ~ going to be 10pm ...
U WANT JOIN ? BeiDouChef 發表於 2012-9-2 09:51 PM
~  now  (final exp)
125妹妹都咁夜... 周叔叔=周公 (想SLEEP) ricky867 發表於 2012-9-2 09:51 PM
~ have afternoon nap ~
大家 晚安 周叔叔已经call爆机了 我要去MEET他了 晚安各位
BeiDouChef 發表於 2012-9-2 09:56 PM
~ Have a Sweet Dream ~
貓貓就開始了
加油 ricky867 發表於 2012-9-2 09:56 PM
~  開始? ~ but time to bed soon
125今日仲未训啊 lhy92725 發表於 2012-9-2 09:54 PM
~ 要睡了 ~ play for a while ~
尾段起價時間開始~ricky867 發表於 2012-9-2 10:00 PM
~ ricky ... 尾段起價 ?125