返回列表 回復 發帖
靚靚 ~ 早晨 ...
... r u also going to  business trip?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
細細b係哥哥?我見人地叫佢姐姐,我咪叫囉,真係唔好意思咯
咁以前叫你又唔話我知,細細b哥哥eqwai 發表於 2012-9-16 05:19 PM
eq mm ~ long time not seeing you ~

~ I call  ... HIDE mm  ~ is she or he ?  
~ Ocean bar ~ good morning ~
~ mm & everyone morning
125未出动去街街啊 lhy92725 發表於 2012-9-17 09:57 AM
~ 中午
貓貓 , 125妹妹早上好~ ricky867 發表於 2012-9-17 10:06 AM
~ ricky ~ where is  靚 靚mm ?  ~  
~ misssssss her so much ~
靚靚mm  ~ 靚靚mm快快蒲头!快快蒲头!
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
24號搭幾點班機呀?駛唔駛call車公接你呀 金石良 發表於 2012-9-23 01:40 AM
言言 ~ ~ on 24th ~ 125 will pick up   靚靚mm ... l
靚靚 ~ 中秋节月底就要来了 ... buy moon cake for 125 oh  

靚靚 mm ~

mm ~ good night ~
靚靚mm ~  中秋节快乐

祝大家: 日圆,月圆,团团圆圆! 官源,财源,左右逢源! 人缘,福缘,缘缘不断! 情愿,心愿,愿愿随心!

我比2888888, 你比1000000 blacker14tt 發表於 2012-9-29 02:08 PM
~ 谢谢  
~ see you tomorrow ~ mm ~
月光光,照地堂,中秋看灯赏月忙 ....

不管你现在身处何方,
今晚一定要看看那被你遗忘已久的月亮,
许个愿吧很可能就会实现哦!
祝各位朋友中秋快乐!心想事成愿缘圆。

Good Night mm ~
多谢海妹妹