返回列表 回復 發帖
125妹妹好~~ ricky867 發表於 2012-8-20 12:04 PM
~ ricky ~ today working ?
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
抖抖先 CC517 發表於 2012-8-20 12:15 PM
~ CCgg ~ is it lunch hours now?
~ helo ~ good evening ~E館
海妹妹
~ CCgg ~ good night ~ 125
吴生返黎啦,今日去佐边度威啊 lhy92725 發表於 2012-8-20 09:01 PM
~ 125
~ E館 ... e生gg ~ ricky & viento ~ morning  ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好雙貓好啊...早安 山棻爺爺 發表於 2012-8-21 11:35 AM
爺爺  爺爺   爺爺  ~ morning ~

~ Helo ~

猫E 闪去边 yxx01 發表於 2012-8-21 11:06 AM
~ yxx ~ morning ~
爷爷寻晚有无赢波啊 125个头象咩名堂啊 lhy92725 發表於 2012-8-21 11:47 AM
~ 去街街 ~
13171 ! vandas 發表於 2012-8-21 12:28 PM
~ Hello ~ Vandas ~ u got it ~
125 妳好啊.快食飯啦 山棻爺爺 發表於 2012-8-21 12:29 PM
~ 爺爺 ~ Hi !  

~ what time urs lunch hour?

13:00 啦.. 妳呢? 山棻爺爺 發表於 2012-8-21 12:41 PM
~ me too ~ but today is Public Holiday ~
終於中番1次 vandas 發表於 2012-8-21 12:40 PM
~ Vandas ~

~ long time did not see u ~
Hello 125, 好久沒來... 懶! vandas 發表於 2012-8-21 12:44 PM
~ ~ vandas ~ 125 go out for lunch ~ catch u later ~