返回列表 回復 發帖
明天請早...
timmaxsing 發表於 2015-4-17 02:31 AM
打劫!J神兄明天請唔好咁早
局部區域潛水中...
1千萬報名X16
局部區域潛水中...
第一輪言爺就無份啦,第二輪就16名額啦
timmaxsing 發表於 2015-4-18 09:56 PM
咁多謝呀...J神兄,我都係純粹嚟踩吓場啫
局部區域潛水中...
咦?過咗13000帖喎,恭喜晒
局部區域潛水中...
所以你米16少咯
lhy92725 發表於 2015-4-19 05:03 PM
咩16少呀?...貓姐
局部區域潛水中...
今日甘得閒呀,唔使開檔啊
lhy92725 發表於 2015-4-19 05:05 PM
要架,忙裡偷閒上來做D嘢咁啦,丿先
局部區域潛水中...
第二輪派金記錄
金石良7 秒前TVB 10000000 元積分轉出巧開來35 秒前TVB 10000000 元積分轉出ccw-james1 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出HENRY_1681 分鐘前TVB 10000000 元積分轉出ob513301 分鐘前TVB 10000000 元積 ...
timmaxsing 發表於 2015-4-20 09:12 AM
多謝J神兄!
局部區域潛水中...
競猜引言活動中的第二輪3億暗樓得主是誰??

估暗樓帖數範圍由:12930#-12995#

估中者可得3千萬賞金(以每位計算)

(當然就此活動未有參與者估中,則以最接近暗樓數者奪得2千萬賞金,以每位計 ...
timmaxsing 發表於 2015-4-20 08:57 AM
呢個好明顯啦,一睇就知係J神嘅心聲!
所以...
局部區域潛水中...
我估第二輪3億暗樓是12959#
局部區域潛水中...
要我解畫嘛?
局部區域潛水中...
在星期三晚上出發去Janpan,係公幹實習,唔係去快活
timmaxsing 發表於 2015-4-21 03:35 PM
今晚個壇好慢呀,聽日一路順風...J神兄!
局部區域潛水中...
J 神...早晨
局部區域潛水中...
J神晚上好,多謝《萬千星輝頒獎典禮2015》活動獎賞!x2
局部區域潛水中...
多謝 J 神《萬千星輝頒獎典禮2015》派彩!
HENRY_168 發表於 2015-12-18 05:06 PM
多謝Henry bro
局部區域潛水中...
高額籃球區又贏10億...  3X1全中(紅字)... 扣本淨贏高額籃球區10多億,
所以今天會繼續派金... 與你們分享快樂or喜悅... 由只帖開始計,名額13名,每位報名者派 TVB 70,000,000
...
timmaxsing 發表於 2015-12-29 12:09 PM
7千?我要呀
x13?咁16少咪冇囉?
局部區域潛水中...