返回列表 回復 發帖
但我like final嗰批人喎.. 因為我唔like林峯, 峯迷唔好嬲, 個人喜好而已!
同埋最好就係同韋小寶有啲關係喇... 因為我最近攞住部tablet睇緊金庸嘅鹿鼎記 睇咗一半喇!
1 ^4 Q# ?* ?0 t9 Utvb now,tvbnow,bttvb
6 ]! H$ J- Q$ ttvb now,tvbnow,bttvb
7 q; L' @3 ?$ ^* z2671073
- G* a% d: ]4 m' E- awww.tvboxnow.com而家版本批演員感覺FRESH啲新鮮感多啲,可能係劇组中有幾位始終都係新或半新面孔囉.
- A+ I$ E5 l3 i6 V" ^! A; H' Ntvb now,tvbnow,bttvb其實林峯除咗靚仔之外我都唔知可以再講啲乜咯,另外我都係覺得林生個時裝樣順眼啲,係無得睇FALA少少可惜囉....... ...
7 N& L0 \5 O" k9 L- utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-12 12:22 PM
! k' ]: r/ ~" owww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com# g& y; v& C0 o' N' @# |
林峯加工喎 不過加工後都幾靚仔!
小寶成日呻無拖拍咁慘,不如就將拍劇當拍拖,拍完一套劇就如經歷一段感情,聊勝於無囉。www.tvboxnow.com1 ]/ s3 {; i' x
2675903tvb now,tvbnow,bttvb8 R1 @' _, Y8 O+ b9 G# U% e* J( f
leekwoklam 發表於 2014-2-18 04:39 PM
www.tvboxnow.com" f7 N2 S: W# y7 @$ V2 z) ]

# o7 k' v! n' ?# i$ E- etvb now,tvbnow,bttvb佢減咗肥一定靚過萬綺雯喇
講到小桃呢個角色, 因為暫時未有太多戲份, 仲未可以comment到
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
www.tvboxnow.com4 B# G) K% X2 b6 x) K
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。7 j; u2 P7 s1 R1 v, W8 |  s
  ...
' h! m' C* H# g& B, r- X0 `tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 ~8 X: t! ?7 V& _# ?9 n

9 e; b- p  [! |! `/ m+ a9 w6 L$ w0 Z邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
, o# X3 w# I4 G% G) j5 Z2 i
5 N7 C1 E" z6 g# x  lwww.tvboxnow.com
; Z& r# Q4 s# a0 \tvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?www.tvboxnow.com2 H+ N8 b1 F# i' h! K" q! H
公仔箱論壇8 t# }1 n! O: B) ]
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
& Q0 O& n' z$ [' ^4 V3 ?" m  Ileekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
$ n2 H1 e# }! g' s% `
$ {! i: J: t9 W2 U) ~tvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?3 w. x2 ?5 F$ P* ?) A4 o  u" V
2678949www.tvboxnow.com5 U( t+ ~7 g9 I$ d( A

& E: H* z* P9 N
+ H; {* e* P* s3 @
$ c* B, v% d3 ]" i6 A( }$ lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
- x( f/ Y$ f5 d% `0 M7 }. X- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 s9 S; V' W0 s  N一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb4 e) k- n' t- X
that would be too badTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' f2 p3 M0 N& S, H
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
0 X# Z5 z( i9 q5 Qwww.tvboxnow.com
! S5 J) d9 F9 P) p0 n咪係!
唔怕水滿就得
! B7 x4 ?( W- R+ ktvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
# i6 x- x& G" v. Qwww.tvboxnow.com公仔箱論壇: O: E4 T5 F2 n5 N2 E2 o
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. www.tvboxnow.com+ u: ?2 x- K- e7 n* G0 }

: E2 k+ j4 i0 m& |8 k' f8 L話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
www.tvboxnow.com8 n; H# R- q4 B4 c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S; T- W$ l9 ~8 t0 |/ R3 q! b
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。! V/ V$ F& [: Q4 ]6 I- f
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...( N" z' a8 H* P- ~
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
3 n6 O! e! ~/ P6 ?" L5 ^1 S# T  N
公仔箱論壇/ `4 L4 |0 ]5 A! o5 X
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
4 v! f: E6 }. X; T' N( `9 u. uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
% @* ?% }) l/ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 s% B. n" _. F0 Z5 a
話時話,多謝你派的分,謝謝
4 n  j8 Q9 L5 L) J- t1 y9 ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) g' o. K2 n) n4 Z3 y3 e% T
2 H4 z( y7 ~% t
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip4 u0 X0 R5 y: E3 i
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
' C5 _0 J: j$ ?1 x8 i

* j% w, x2 j9 q) k6 A& H2 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!