返回列表 回復 發帖
; j( A1 }3 t- G. O  n7 h1 Q$ j9 nwww.tvboxnow.com多謝多謝,我要財同健康夠囉,哈哈。
2 p3 d, ~3 g# C; V# PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:36 PM
- v& r& q) E" j# Y2 s" a
  D9 z9 J1 U+ D% ~. Z5 n; V, d
我三樣都要.. 財,色,健康
. D: ?0 {# s5 u4 S拘捕>拘留>起訴>開庭>定罪
; I# t( N2 T$ ?% p2 v  L時間可以是1至2年
% b' ^/ I1 A+ L2 L( A; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Pedestrian_A 發表於 2014-9-11 04:07 AM
2 Y8 v  u$ ?, C  l0 _www.tvboxnow.com公仔箱論壇7 \/ D3 O  j. l+ e. j) U
我呢度有可能十幾年添架
38# 金田Sam
2 x) }* C" w. B, Dwww.tvboxnow.com
+ D% k7 {) S* E/ h/ m: @% @, \) u) Owww.tvboxnow.com回應你呢段-->"爆seed由九個月前仲係普通收外圍的古惑仔,可以變身為做到黑社會的坐館?? 鎗殺埋前坐館歡喜? 同再之前個坐館撻沙? 黑社會幾時換坐館可以換得咁密??"TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* h8 M! u2 e/ x" ^

8 F2 x, B( y4 q1 t, B' K  o係咪真架.. 劇情仲未做到喎.. 你响邊樹得到啲資料架??
香港依家係咪真係咁hit响公廁gathering架?? 唔dirty咩?? 平時我去公廁都起碼要用三張佢地供應嘅坐廁紙.. 仲要超快離開個廁所喎...
5 K2 c- H, ?6 N4 q( Rtvb now,tvbnow,bttvb
1 G5 b. m" Q* `: q0 W! [3 A3 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你肯用已經好大勇氣架啦細佬,男厠其實十級恐怖架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?4 i, l5 Q$ P- b' c# e+ n$ R9 p" m9 E
leekwoklam 發表於 2014-9-13 04:06 PM
7 t( G- P& q# I7 \* P1 E' _; ~9 v% H: U8 b
未入過男廁唔知.. 不過我地呢度應該點都乾淨過香港啲公廁嘅.. 但係都無人會响公廁gathering架喎
老實講.. 個人覺得全套劇講卓sir追張太呢段最悶
本帖最後由 大文細佬 於 2014-9-16 02:24 AM 編輯 www.tvboxnow.com* b5 ~6 [6 O% r, X* Z, L
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x4 C6 v: R5 Q9 P
玩轉《使徒行者》15/9/2014 Round 10:問歡喜哥最鍾意嘅食物係乜嘢?
' n9 @/ j: }$ o: `www.tvboxnow.com4 I5 a1 G6 L$ w1 z, B% o

* h" q$ r+ |! ^# c歡喜哥咁中意釘姐三個師奶阿媽,我估佢最鐘意食物應該係;三丝炒瀨; l9 |# g' [6 }( s' `
mnb1123 發表於 2014-9-16 12:34 AM
1 F3 s5 D+ @; @6 T
% u) v& f' f( v7 x. Kwww.tvboxnow.com肚痛喇.. 咁都比你諗到! 但好似佢三個c9阿媽鍾意歡喜哥.. 唔係歡喜哥鍾意佢地喎... 鹿死誰手
% \& A$ G3 [. @/ d0 x7 X2 [+ A係呀,我都唔係好有興趣。
! B0 e5 I1 f) N; F4 e3 {5 t所以鍾意睇日劇嘅其中一個原因就係,唔須要硬食呢啲不必要嘅感情戲......
8 W  a* u; U. D. ]$ X0 ywww.tvboxnow.com仲有,卓sir玩竊聽咁多年,係咪都不知不覺間鍾意咗好多當事人呢?/ ?4 X9 P" T2 z) Q% _  S/ P
/ o' n6 S  H( f1 m$ rtvb now,tvbnow,bttvb
  ]7 o  u* V& u" R( uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就話祟金父女條線咁就完咗,又要迫 ...公仔箱論壇# y) Q5 d% u3 p& U' T
leekwoklam 發表於 2014-9-15 11:14 AM
0 l5 n' F% d- G5 [) r8 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N" r/ d$ I, I
UC黑警都好睇過呢pairs條線... 揾安琳同卓sir有感情仲好睇... 男嘅成熟有型.. 女嘅超索!
乜歡喜哥唔係鍾意食壽司架咩??.. 我見佢開間日本餐廳嘛!
公仔箱論壇; z$ s9 T7 u' P- _
哈哈,好正常吖細佬,壽司係我其中一個合理答案,雖然唔係我嘅No.1選擇,但請收獎。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r; d6 U1 P2 y' Z% q5 H7 Z
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:18 PM
+ E% p$ A8 F9 ]www.tvboxnow.com' r1 G* x' T0 a' F* x4 C1 \
多謝lam lam$$.. 如果唔係見到mnb1123多謝Vandas姐, 我都唔記得多謝呀... 多謝Vandas姐呀.. 多謝你地兩位
" i5 [7 q; J. W$ D" p) \係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......
. f" @% D7 w+ w7 `6 h  x( k2 M公仔箱論壇不過我唔係嫌美儀老啊。
9 ?! H1 i/ |" Z& B5 r  T1 Y3 y, R8 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
" k+ J' R6 {! }" e% e; wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb% y  A8 w5 d, M7 B8 [# m
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
5 C: r" F' z: m1 X% U. I
唔.....www.tvboxnow.com, O) O; ^. {/ q% g; W0 J0 C$ a
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......$ Z: |, j. T6 B# r0 E
2939556www.tvboxnow.com8 u) e* E7 h0 f" I: k# p
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
7 J* W* t% L  b$ Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
; A" X& S+ j1 o0 b( M2 @7 y公仔箱論壇公仔箱論壇' i% A" Y/ _) r, x
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
7 r/ m  }  p! ~1 t4 d, H1 |- YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 J5 {2 ]9 Y3 n7 O% T  S哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢! }; q3 J' h* s" ]
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
% {) I* s2 m/ }! ?! h/ P( D- G公仔箱論壇3 H3 J' a$ z% a* q1 }/ I" G
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
www.tvboxnow.com8 Q: F& S' o% G' D; |4 \
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎: i: `, @6 D$ U& r2 Y
& j' o3 e1 F' z, e. v" N公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-18 01:09 PM
www.tvboxnow.com" q; n5 p) I. J! t4 R

& d5 T- v& i3 s公仔箱論壇多謝lam lam & Vandas 姐
補充茅山聖物紅肚兜
# }3 G/ K" Y& [7 f公仔箱論壇2940554
2 v; T6 f' C4 C# ~# \9 l$ Jwww.tvboxnow.com29405572940558
/ r2 \7 {2 \. t8 G  ttvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 01:16 PM
& E; q7 R8 b) V+ k, K0 S

2 D# J8 X3 \* _8 Gtvb now,tvbnow,bttvb等我都買件紅肚兜著下先