返回列表 回復 發帖
我要好似其他人咁叫你Lee生.. www.tvboxnow.com3 |9 i  ~- B) C' m
你唔講我都唔知啲人响網上咁討論---> "喺其他網站,啲網友一見安琳性感現身,就起勢研究其坐姿,又話走光又露乜線物線又盛,睇咗一段已經冇興趣睇落去,啲人睇劇後只愛談論演員身材,我都無嘢好講......,所以我哋唔講呢啲,只講父女二角演譯嘅好壞。"公仔箱論壇) a$ ?$ K" {7 i. @8 f1 F
www.tvboxnow.com( X3 C6 [! A& S: K( [
叫啲人過去美國住吖.. 時時刻刻都可以睇.. 睇到唔想睇.. 幾正都有呀! 呢啲咪叫大驚小怪囉!
Lee Sir.. 點解你咁勁.. 可以揾番咁多資料架 --> "喺無記舊年發放嘅《使徒行傳》"片花"之中,KK(張國強)個角色本應係廉政公署執行處處長"張致森"(介紹本劇時都以為正確),率領敏之一班ICAC精英同卓sir有對峙場面,正氣過正氣。"
: K3 T  J' W1 K4 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  k% g$ l& D+ g' ]; zwww.tvboxnow.com好多演員都專業包括張國強.. 佢地好似無乜機會發圍咁囉!
劉香萍好出名架???? 乜人嚟架??8 g# v7 h/ Q5 c6 I& `
www.tvboxnow.com5 J0 s  D$ q3 Y  F& B- `5 R
佢地兩母女直情一個餅印呀.. 除咗對眼鬼鬼地唔似之外
安琳安息吧.........我好唔捨得你.............TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f, n) z- P! n' Z
9 S9 j& c" c* k/ hwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-13 01:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& |  J3 S- W6 T. M% d  `8 p1 y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# _  D% u! }- B% m
lam lam 你梗係唔捨得喇.. 佢咁靚女
男人唔壞, 女人唔愛嘛!.. 我先無咁蠢!
7 F# T( t9 s& a3 K
2939643公仔箱論壇2 K4 F( p' R- k# T* {# W
32歲真係女生一個好黃金嘅歲月。
8 ?9 r, ?/ X8 T5 h, O6 bleekwoklam 發表於 2014-9-17 02:24 PM
7 u; U* E/ G% p2 t8 x1 q公仔箱論壇
% y" p: C4 S1 T) ~& M  u7 itvb now,tvbnow,bttvb佢真係唔似32歲呀
+ V. j7 T' y$ ]2 H  C! Ctvb now,tvbnow,bttvb係呀,我本來以為貝安琪未夠3張添。
! G" i6 |% \! q/ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2940637
% r2 u+ k- X! `$ X: Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 03:57 PM
: v' H5 s$ o+ A3 a% g公仔箱論壇公仔箱論壇9 x1 T) q- m% w, S8 k$ J, }" N
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!
8 {, _" w; ^) K; E公仔箱論壇我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。www.tvboxnow.com( u7 i( T) C  u: l
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
公仔箱論壇. x* d# ^% v+ f4 v" ]# S
4 u: B1 U3 A% ^& z; ^- v1 I) R
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
至少他可以做一隻風流鬼www.tvboxnow.com% b- b  w* b. f# N  m" ?3 W
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
/ E3 r! p; g* Q- S
! \# R  L2 R/ I; |* Q- q公仔箱論壇佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
最好就係原來歡喜哥無死到
www.tvboxnow.com! `; X* @5 \0 \! n7 J1 t; J1 ?
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
+ ]( G0 _9 q3 g" f# o9 Z公仔箱論壇但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
- a* ], E6 f  T; G; X, m9 M公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  k3 L  r: Q: W$ A/ F( u, \* t

9 @$ V" Q, M& N# |1 W% h  f+ U7 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。聽緊電視喇