返回列表 回復 發帖
咁多忘年戀
嘩!睇你啲資料, 原來套劇咁多人架.. 有朱小姐都OK喎, 雖然佢演技仲嫩, 但佢有天然美, 唔似依家咁多膠人!
# c' n1 q& q' E" ~3 e! s& j5 r/ b
2954357TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 ^& F5 X; {4 `9 x) x
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
: J; C  J2 x+ `3 K7 hleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
www.tvboxnow.com# l# B% o3 ~% G; G% W8 j

( |9 t5 `! b# h$ |  A佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水- Y: y( w7 D& C$ W& X  n1 K& K
Sicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
www.tvboxnow.com9 Z9 N2 z6 [3 A$ z8 n: S" ]( I

& E9 p( S8 Y" m4 j/ ?6 ?咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
0 I6 O: Q- X+ Y6 N  f  E. B  Y
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
/ m, _+ D0 z* A' J: {  dwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
& O, g" d" h8 d: j8 P! }6 E/ |! }* S  M- X/ S
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
公仔箱論壇; Q; {* }5 e5 o( _* h: Q9 l
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先www.tvboxnow.com3 t! c& R7 I8 X! @. k& y
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
1 M, o' A6 q% z7 Y0 a- e$ m) [

5 Q8 m# ?7 s5 m3 K$ Awww.tvboxnow.com我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
7 e. M" r/ j; n! D0 ]
, g: I" }2 H$ [1 utvb now,tvbnow,bttvb2955088
+ U$ J/ m4 u& Z6 }6 T# y0 e' S咁正!
( [! ]6 Q4 t9 w& xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....8 ?1 }5 j! K+ t7 W
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
8 I, ^; o4 o& v3 rwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' V5 c( A  ?# W+ H1 t2 ~6 J
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
  W: ^0 B. a* i. Y
- V/ n: c8 P7 t" a# i9 O* ?tvb now,tvbnow,bttvb2955787
4 C' p8 y5 r8 j, @tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇7 }! ]& z/ Q! U
粱琤做「福贵人」時個樣清新淡雅,同阿佘比真係一啲都唔輸蝕架。www.tvboxnow.com9 C6 o0 d0 b# h. V6 Z$ _1 [! d1 k6 v
leekwoklam 發表於 2014-10-9 03:41 PM
! ]: W3 {, w& Ywww.tvboxnow.com
2 n3 l* l. w& x) V梁琤除咗對眼有少少好似豆雞眼, 佢個樣好明顯靚過阿佘喇! ... 不過呢套劇佢好似無咗豆雞眼咁喎
tvb now,tvbnow,bttvb" b2 K2 O' m7 C) h2 l( V9 v6 \$ l- g7 G
子珊個樣老誠而啓華又幾襟老喎,唔算太重架啦。
. G  d; h5 w! t+ I$ b+ f, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。遲啲Mary姐同張繼聰嗰啲就真係重囉...www.tvboxnow.com) _5 B1 T: H. A4 b
leekwoklam 發表於 2014-10-10 03:01 PM
! I/ V7 w+ T) M! j6 }& Fwww.tvboxnow.com/ R# v9 {4 ?1 ?5 i  k8 \6 e# s( K% a  ~4 D
朱千雪呢pair先至唔襯... 我個人就好覺黃德斌個樣江湖味好重.. 似黑社會多過似上流社會啲人.. 仲要扮紀律部隊.. 巧驚.. 朱千雪個樣點睇都唔似會鍾意古惑仔喇... 更何況係江湖佬 ..
7 N4 n: H5 I* h4 ~# }+ a% _tvb now,tvbnow,bttvb講番呢套劇.. 我只係睇咗一集.. 但睇你地啲comments.. 好似播咗成星期, 劇情都入唔到題咁喎... 一味感情線.. 係咪懲教署做野勁悶, 所以啲人成個腦都只係女人同男人呀??.. 聽你講.. 仲會有張繼聰呢pair, 未睇已經想嘔呀.. 點算??
其實忘年戀如果男大女細... 响社會係比較多人可以接受.. 可能女人好易老卦... 又或者太多契爺呢啲人喇... 正所謂男人到幾歲都係鍾意below30架喇... 由其老咗...
- \1 Q. I, h! `4 |2 i6 `tvb now,tvbnow,bttvb
- G) r& M# i; Y* D! H* S7 U* ]公仔箱論壇講番呢套劇劇情吖.. 我啱啱聽咗第二集... 我覺得好奇怪.. 乜啲監獄嘅休閒活動地方無cctv架咩??? 點解奀仔比人引誘take drug會查唔到咁奇怪架??
2959588www.tvboxnow.com. A" G, [+ N7 h, ~8 x
最近睇子珊「咋嬌」嘅演岀都唔少,大家有冇小小「滯」呢?: _+ P' {, g9 F0 S$ f
leekwoklam 發表於 2014-10-14 05:42 PM
tvb now,tvbnow,bttvb' ^: m. }. {6 ~/ V( N" \7 x+ _

5 N4 M5 H+ J( N佢呢幅相好得人驚.. 好似塊面就快裂開咁
1 j& X7 S! P/ q8 E5 Y& H企係無記班編劇.編導嘅立場叔侄、父女戀真係小兒科,現實社會有82歲娶28歲。但作為觀眾嘅我哋一套劇咁多「忘年戀」真係有D頂唔順
: r0 _' I/ M7 @% S+ ?tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-15 01:22 AM
: j: N! l/ E7 S: z

6 H. ]  h4 ]* j  w; n5 n; t$ u; bwww.tvboxnow.com最頂唔順係朱千雪呢pair...女嘅太靚太young ... 男嘅太醜太老... 主角呢pair還可.. 男主角都曾經靚仔過嘛.. 女主角又唔係太靚
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: q/ y- a1 B. H4 \

& h5 e4 I* ?" @- iwww.tvboxnow.com呢對,我又咁睇,照睇宜家劇情都未講到男對女有感覺,女又察覺自己鍾意對方...
- ]  ~& `* [) l; V# S9 Uwww.tvboxnow.com男上司女下屬一齊做嘢,作為前輩悉心教導,未必有乜嘢非份之想,鍾意唔等於愛,
5 ^  O* g! R; o! o; s( }+ ywww.tvboxnow.com朱千雪的表現令人眼前一亮,神情得意,由以嘟起上唇果時,係有 ...公仔箱論壇7 \- F% p3 }4 ?9 |3 w4 o5 `. m" _7 t
金田Sam 發表於 2014-10-16 04:04 PM
5 C6 n* c: k8 F3 ^
tvb now,tvbnow,bttvb: y6 W5 D0 z# r" s) j; y% |
話時話吖.. 心穎BB出場幾好笑
& u/ [3 @6 A! v* `% Z  E* p4 |tvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com" X, |6 G, a9 g, \' `
講靚心頴真係唔算,得得意意咁囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ j: D6 V/ ?& o- I
德斌個樣殺氣大,做犯人的確幾似嘅。" B' t* j( s  @* R
leekwoklam 發表於 2014-10-18 04:31 PM
3 H  e1 [1 F0 m7 S- v; d% [  O

2 s/ o) b+ s& s3 |" e& d/ l公仔箱論壇我咪話佢個樣江湖味重囉.. 同朱千雪邊度襯呀!