返回列表 回復 發帖
無馬明份
0 H6 _4 |6 ~" ^& e1 S" K

: n) ]$ b7 c4 e3 {tvb now,tvbnow,bttvb《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........6 M7 e9 t- ]2 T' r& m" D3 B- P& R
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 v7 ?! ?0 B# I' x
公仔箱論壇! O. T' A* j8 ?6 T5 u2 u! V- s
最鍾意馬明同定欣架喇
. N, a3 @% S3 P/ t
我想要馬明的外套多D
9 I7 E& z0 x1 s: {! d/ X. ntvb now,tvbnow,bttvb過幾個小時將會看第一集.tvb now,tvbnow,bttvb. Q1 H6 p- Z# j) v( G! w
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
$ w, I" o/ X2 ~
' \. G( [  c! R* Rtvb now,tvbnow,bttvb我要馬明個人
第一集公仔箱論壇1 E+ N5 z) Q1 ?' s+ f3 }# z2 E
馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽
; X0 m6 V+ B( `* f1 P法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面* P) V* p4 z/ k, V. O5 I
槍戰的地方有石油氣罐
" A+ D' e- l" I: c8 b6 KPedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
7 b; T0 r; D; M, g" ^& ^& h1 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# U$ f2 H5 D+ T" D公仔箱論壇好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
. h8 o/ {7 V. i) V問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  O+ ~' e. s  `0 q
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
9 F7 J% b$ y: Y" |' PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( [9 c& M% |- k( f% S' t唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
' Z6 _$ d, Q, G" h. v  h) ^+ k我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
) j1 ?9 D! o# X8 r, bwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
www.tvboxnow.com( A. `8 W4 `9 s8 n

) J4 t$ o9 s+ Q! u) ~. n7 `公仔箱論壇海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
( X" @5 o: T! S! L, g3 T' {
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( o% l0 a5 m) x- U$ ~' L! m9 ?
# O' G7 h; D* Q' c我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....www.tvboxnow.com$ S% x$ k/ v1 z6 C8 O7 Y& j, M
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
- Y3 g; o! {8 z* Ttvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com" t' [* p2 U, P7 T" l8 j
我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382# Y2 l1 S9 _+ Y: f, E, h& {$ B, E
- i( B3 l& b8 dtvb now,tvbnow,bttvb原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }* V4 M/ T% T# [+ j0 P
leekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
www.tvboxnow.com5 y$ p# M" n. M3 z

0 T' x8 w4 Z( K/ b0 B3 e2 A% P* G' T其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真
& ]% P4 p2 v3 O8 ]# Nwww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
公仔箱論壇- w9 r6 ^  ?3 O9 T0 w+ i

, Z. ?% @3 N, f8 R2 V公仔箱論壇無祈望就唔會有失望架喇