返回列表 回復 發帖
又有嘉琪喇.. 我好想問有個女仔嘅造型勁搞笑... 粗眉嗰個呢.. 佢叫乜名呀??...
# b; D9 T9 a0 {1 Z( y+ r$ q2 w8 [. c有啲奇真係好誇張又好笑,睇吓吳沚默個角色烏笄。" V& b+ Q  Z1 I
2962645www.tvboxnow.com. A, a/ m1 C. ]# j4 h6 k
leekwoklam 發表於 2014-10-18 07:07 PM
+ _+ _6 D9 a' z% }8 o9 g公仔箱論壇
% ?3 I9 D3 J  X2 dwww.tvboxnow.com就係呢個造型呀
第一集笑位好少, 期待之後發展TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ r+ N1 f$ O" S% b& h( y  q3 U
mintone 發表於 2014-10-20 11:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 v  Q9 G" _! t$ E# c, I+ O

1 I6 Z' h9 l7 F* z% h' v% C; q0 b9 R公仔箱論壇咁我等埋第二集先至睇lu
睇完4part之後我都無笑過- F5 R& r1 g( a9 Y5 t
WENTECH 發表於 2014-10-21 09:10 AM
0 m) v: h) d9 A  z% |6 D) ?' R, L
www.tvboxnow.com+ c: x6 [# E2 _! L! k
我覺好好笑喎.. 朋友比多啲幽默感.. 做人會開心啲!
《老表,你好hea!》頭兩集有笑位, 但可能有第一輯《老表》作比較, 覺得頭兩集的笑位未算太自然和突出 (或者是自己的要求高了), 但在忙碌的工作後鬆下笑下, 都算OK啦!
2 P# J# }4 g1 {: U5 |5 I) _tvb now,tvbnow,bttvb1 v& \$ E: e+ Y$ |8 r
KING SIR呢D真係戲劇大師, o係度扮老人痴呆、  ...www.tvboxnow.com  h/ _; i6 c! D- \( I7 x8 v
tycn3320 發表於 2014-10-21 10:37 PM
6 i0 ?5 a0 B4 k0 D$ g& j
, t$ h' D! k" ~" c7 O0 ~$ F6 E( @8 x
好驚喜有馬明份呀! 未睇第二集.. 不過睇你平時啲comments同我差唔多.. 我諗畧知一二.. 第一集巳經笑到我咳唔停喇.. 爸爸又叫我唔好睇喇.. 點算.. 咁難清架!
, j, `& c1 O" z3 ^. F: jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2964564
9 O. m, F" X3 g) Y8 b& bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。吳沚默演烏笄,又係其中一位編劇。tvb now,tvbnow,bttvb9 U: f2 k( \/ t5 F- G* A
leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:17 PM
: r( ], z) u3 Vwww.tvboxnow.com* l* j8 G" K8 q% M& i
佢個妝好搞笑.. 但要睇下佢演技喇!
www.tvboxnow.com. T. @, d, N5 ]3 l3 \
5 ^* f2 k3 c  S* P( ~公仔箱論壇嘉囉琪個「小報告」都係大茄,靠邊站嘅啫。
! V/ q0 z! @; U  VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-21 02:23 PM
7 e# X  e1 L, _+ r5 J" N
www.tvboxnow.com% V/ Y( [6 {  D
唔係呀.. 嘉琪第一集都好多戲份吖....其實佢都係適合做喜劇
本帖最後由 大文細佬 於 2014-10-22 12:53 AM 編輯 * @: ~& c+ x9 |% F5 X1 k5 f
公仔箱論壇1 X" ?4 i* L2 z1 {& v2 O( N
* P; E' h: I/ e; ^% E/ T! Uwww.tvboxnow.com  b% ]; {7 P8 w8 h0 ~
LamLam,其實睇咗第一集己經可以分析,上套老表你乜嘢我無咩點睇過,唔知王祖藍做成點,但口啤同評價略有所聞,係唔錯。公仔箱論壇: j2 k0 t" d  ~3 k! G  f

7 Q& P3 @5 B# U$ r5 k6 F6 U* h) atvb now,tvbnow,bttvb今次尤田,呢個敗家仔性格的確幾搞嘢,由王祖藍做出嚟真係好掂,真正的富二代亦未必明白點解做富二 ...
- Z/ Z9 [, Q3 k' h: \www.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-10-21 03:33 PM
* A! K' @0 N; W; Y9 }1 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
& _& r! |$ S  q% k. Z: `tvb now,tvbnow,bttvb祖藍係演藝學院一級榮譽畢業架...演藝學院出身啲人一向都有水準.. 更何況係一級榮譽畢業畢業生!... 福祿壽中最有才華係佢!

評分次數

• timmaxsing

tvb now,tvbnow,bttvb5 g1 l5 c1 A$ X% B" i9 e% J  _2 Q- R

6 d5 Y/ u; G8 t7 H. [9 W, K8 A( S睇啦! 睇啦! 網民批評成日在tbb劇集出現果5句HEA對白, 老林在戲中戲講完, 轉頭野仔又在戲中訪問環節中再講多次, 串連晒平時被批評果d hea 對白, 真係拍晒手掌!! ...
& c' W3 J, l4 I公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-10-22 12:59 AM
% K" q3 Y4 q6 ztvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. J# b0 [- Y3 p# \
第二集我覺得最好笑係好有佔中feel.. 朋友深思下喇!
" @0 b$ J8 F) D

7 O* k: j# ^, F( `) z( D- s公仔箱論壇其實繼聰 喺舊女友嘉琪面前show胸肌呢一幕,知道二人以前關係啲觀眾,都幾會心微笑嘅。公仔箱論壇4 {6 W. H( @" q& I
2965215tvb now,tvbnow,bttvb+ F/ p* C" g" ~3 X" r$ h9 m# P1 e# Z
9 C3 D; z/ E: x% d3 ]6 P1 X1 ~leekwoklam 發表於 2014-10-22 12:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 _2 f( a& {9 O9 L
! B) a% H4 M1 @- Z  k" D
你唔講真係唔知佢地係ex... 嘉琪好啲喇.. 起碼無咁人造吖.. 全天然嘛
6 U% \) f, R+ N# ?, V7 S& C/ ~www.tvboxnow.com2965997
, |' T: a; D7 e% q7 X張繼聰 同梁嘉琪啲嘢陳年往事Lu(演藝學院年代),聽講係男方見異思移,又話有人介入,唔知邊句真?
7 n! K, b: J1 ?2 m( \www.tvboxnow.com不過感情嘅嘢好難講邊個啱講邊個錯.....9 j' l+ }2 ]& K/ X; I
leekwoklam 發表於 2014-10-23 02:46 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  A( Z: }" l, Y
tvb now,tvbnow,bttvb- m/ z% s* U5 S) r* T1 u3 W' U- C
有人介入定見異思遷都好.. 對嘉琪嚟講係好事.. 唔洗浪費咗時間响一個mr. wrong度... www.tvboxnow.com" q: g; [- K/ U7 I
www.tvboxnow.com' W* R1 B# ]: J. u# E
介入嗰個有病鍾意同人爭..見異思遷嗰個少一個唔少.. 至於最後呢一pair响咁嘅情況下一齊.. 希望佢地唔會因為呢種性格最後不歡而散喇.. 同時希望經歷可以令呢一pair珍惜對方喇... 4 d/ {  C) i  i5 d1 _( w: k
www.tvboxnow.com0 e9 n. _  b! `; r2 n. f8 [
希望嘉琪快啲可以揾到mr. right!

評分次數

• timmaxsing

講番你organic個topic吖... 我全家嘅食物可以organic都會買organic 架.. 加埋最好買野生嘅海鮮類.. 咁就perfect organic喇... 身體健康 至於其他生活上.... 林在野講嗰啲細節就真要學下喇
自第1輯《老表》以來, 睇左幾套張繼聰有份演的劇集, 佢演幾個角色都好入型入格, 無論做奸人, 做喜劇, 做出來D表情, 面容, 動作, 都真係做到個角色需要既野  
. Q1 ~3 h3 I. E3 u, h9 x《巨輪》裡姜勇的古惑仔角色
7 x5 y& j! B4 v' j/ ^7 ^! ~+ }《食為奴》裡的八王爺 ...
: m  s. s' y6 ?6 y* Ctycn3320 發表於 2014-10-24 11:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- M2 N/ Z% J) j8 U2 X3 ^. H: e

% ?2 F3 u6 D% A1 ?6 @1 M你講幾乎全部同意... 但個人觀感呢套老表, 你好Hea好似有少少over咗.. 過多show 肌... 希望之後唔會太多喇
3 F4 N$ L5 R& n+ G+ J: gwww.tvboxnow.com
. ]+ I! N9 N, Y& S) ^公仔箱論壇繼聰Over咗呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: K5 z- C, W+ f2 m
我仲以為女仕會幾欣賞添?
+ \2 P# V! }4 A0 _" g論次數,阿Mario啲露點鏡頭又係幾多嘅。www.tvboxnow.com9 n# Z/ x" Q/ R  y' i. Q
www.tvboxnow.com8 I4 o7 U' |9 q
0 u7 Z9 ?) l) R- twww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-25 12:10 PM
7 @$ Y* b2 _+ x' q  R9 j3 l0 d8 k
! E5 C& @% {1 X3 K7 Ewww.tvboxnow.com我諗啲上咗年紀嘅女仕會鍾意啲掛.. 我就覺好核突
將男演員或女演扮刻意扮醜,正正係周星馳手法,; R& I: [0 U; A# y) O) V
星爺拍的第三部電影開始,己將戲中人醜化,越整越醜,- ~4 V+ }% ]( J7 o+ K
仲特登搵人地缺憾放大,那個技安扮有鬚根的女人,公仔箱論壇; A1 I- D0 D* |  Z+ W
谷德昭次次都係敵人,田雞總係笨到無人有,阮鯨單...公仔箱論壇- X9 k9 F. I; H( k5 e
連請了洪金寶也想 ..., s" a4 S  {0 @/ T4 \3 r  w6 ^0 ?
金田Sam 發表於 2014-10-26 12:23 PM
& m. \8 A1 N* Z3 v. l
7 v5 G2 F# g2 `萬二蚊一向都唔係靚架喇.. 只可以講順眼.. 所以對於我呢啲觀眾嚟講.. 佢呢個造型無乜特別.. 唔係太醜.. 因為佢本身唔靚