返回列表 回復 發帖
你講咁多套商劇.. 我只係睇過珠光寶氣同埋絕代商驕.. 媽咪睇歲月風雲.. 當時覺得唔好睇.. 所以無同佢一齊睇... 其實唔洗講.. 你地都應該知我like邊套架喇... 唯一笑片
  {) M8 z- v7 U0 n" F7 q4 j話時話吖.. 我都係第一次咁詳細咁睇晒你啲介紹架.. lamlam 唔好嬲.. 嘩.. 唔睇都唔知.. 原來你真係我肚裡面條虫嚟架.. 你講一切喜惡同我一樣架

評分次數

• timmaxsing

睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
1 ?, z5 W' A. j7 [) C
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
8 B1 f  z5 s+ E5 bwww.tvboxnow.com2974865TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Q- o- H) T, |2 k# k, B
leekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
% v# ~$ C( j0 j$ k- X+ l  G( wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, _: B8 n' a3 H$ U: jtvb now,tvbnow,bttvb總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
tvb now,tvbnow,bttvb+ M, ?1 U" v. r9 `9 t2 |* }

8 S( Y( ?. ]  Twww.tvboxnow.com2975628
$ w: b2 S+ I$ {www.tvboxnow.com公仔箱論壇$ I1 Q  l: A% x% R' T% g3 f+ K* \; ]
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。' u, l# b& N3 P# V- b! ~: ?
1 w3 k& S" x/ U, b' G1 b2 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975672tvb now,tvbnow,bttvb1 U3 N: S! ]! S
- k; g$ S2 N+ T
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
" P" E3 Z2 _9 n5 N
# ^: a5 r' T& h我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
* j: M, Q, E* B1 P' p' |* {9 F; w2975646
  F1 ?! T9 p+ V" q$ L) Pwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
www.tvboxnow.com% c. f  @: `8 E* {
" J3 W3 j% n' P# p* \
袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
又有得睇李佳芯,開心。
6 v2 a% S! u8 t9 \; G: R% bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 G0 F* _# |% I9 W( l
7 Q( D$ U  w/ ^www.tvboxnow.com2976015
% c) k/ H9 G0 x5 X3 Qleekwoklam 發表於 2014-11-7 01:07 PM
! N4 S" q  [% p5 }公仔箱論壇. R2 h: a# ?9 n- q
但係好似奸架喎
) u0 y6 c, q! g2 X  y$ U3 f公仔箱論壇袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。5 E5 Z( e( z! F- I3 p8 a

{' Y; M+ i2 Z+ C) [3 f# w2976012
# s, [! D2 t3 H$ Ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-7 01:02 PM
! O/ }% @& l/ `! t4 \5 Z
. f, t1 F! \: y1 a% m
哦.. 原來做我阿哥嗰行
公仔箱論壇5 Z: Y; W/ M, c2 U- u6 B4 ?8 t
咦,咁你哥哥係咪又係同小田一樣係練武嘅IT人呢?
8 k' _* x9 e6 q; E; t, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我開玩笑咋,你唔駛啋我。
% I' K9 |' Q9 l. H3 F公仔箱論壇
! q* _! h! X$ `* {tvb now,tvbnow,bttvb2976512tvb now,tvbnow,bttvb+ X' g, O, k  ^; c8 |
小明同小田啲比拼麻麻哋好睇,唉,都預咗
7 X( q7 u. I. l. P8 ]/ p6 r) Mleekwoklam 發表於 2014-11-8 11:48 AM
www.tvboxnow.com1 e, C9 n! Q* M$ @+ F" K. L
tvb now,tvbnow,bttvb: |) E9 [! A8 J6 e
當然唔係喇.... 我阿哥最叻咪跑下步 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d5 y$ }: B6 e
www.tvboxnow.com5 `: v2 E4 }5 I7 \6 }2 V1 c2 T
話時話吖.. 我响網上睇啲八卦新聞.. 話呢套劇個個男演員都係都manager頭喎... 其實使徒行者峰哥咪又係.. 都manager咁樣衰都咁多人學架呢?? 係都學李敏鎬喇.. 呢啲先叫靚仔嘛
www.tvboxnow.com% b# Y% z$ x+ j* j- _
4 n% Q5 c1 b) h7 |5 y! N, u# s
細佬你真知我心意,我正係想講祥仔個髮型。
3 T' t& R/ n1 l) G, d2 Q5 a" `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2978441www.tvboxnow.com% i3 P; F+ O2 U, ]' J# `

5 k; R1 Q7 e# i5 X! {0 {+ o1 d8 `
唔係話佢唔好睇,而係呢個都Manager髮型,比我覺得佢想藉此而拉近同其他身邊後生仔女角色年齡層嘅差距,但效果當然係麻麻嗰隻啦。
' u7 ?6 _: G( F/ W8 }5 P, C公仔箱論壇公仔箱論壇5 U4 J  e* E: Y9 c/ i5 V  ^) c
2978456tvb now,tvbnow,bttvb: i! s$ V/ F. w. J( j# z3 V
...4 o1 G) p6 \5 o, Q5 D, H+ d9 d. x0 c
leekwoklam 發表於 2014-11-11 01:05 PM
www.tvboxnow.com1 h/ k+ M$ w& o4 Y3 D4 N2 j  {

1 f4 j" }, V" N5 L7 q, E其實個個都唔襯唔好睇.. 個人覺得呢個髮型好傻仔... 就算星星嗰個都manger都似傻仔.. 呢個髮型只係得李敏鎬carry到... 完全係因為佢比較適合留海.. 李敏鎬唔係咁襯無留海嘅髮型.
: b" P' [1 w' D1 }$ S2 p

1 u1 M# e* B, I& pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。要蔣元好似李敏鎬個頭咁正又係難啲嘅。
. N% X& M* Z  k  z3 \
! _( _/ _" t& T哈,細佬,上兩個星期先睇完《繼承者們》,我真係有啲out。公仔箱論壇2 O6 z; c: q5 e1 l* t2 y
( I( C5 V8 S/ \
2979131公仔箱論壇1 }( ^) I4 W: e$ y8 U' U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; t" m/ |" x7 O; C7 h& u
leekwoklam 發表於 2014-11-12 12:00 PM
8 U! a* X$ L: ]; Vtvb now,tvbnow,bttvb) |3 v5 h& @  F
就算李敏鎬咁靚仔, 我好love佢.. 但都唔覺繼承者們好睇... 同星星一樣一般... 我係以劇論劇...
; }) Y) k) |, q; x" Zwww.tvboxnow.com
4 w* t7 y* R5 F3 Z, Rtvb now,tvbnow,bttvb其實呢套名門暗戰我只係睇咗第一集.. 呢集比我覺得定欣好正... 但最近多咗啲功課做.. 只可以花少少時間睇劇.. 咁當然要睇老表喇.. 因為睇劇至少要花大半個鐘時間... 到thanksgiving個week就好啲喇... 成個星期假
呢套.....無咩點留意,因為胡定欣髮型麻麻地開胃....
1 C. T" G) k0 L2 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同劇中起用好多新面孔的女演員...+ a4 G3 O9 K* ?: b) R
宜家唯有驚嘆做乜唔出世遲20年...1 N- U! e1 N$ a$ U, d/ ?$ ^
呢啲女仔以前識十幾個先遇到一個,
' r5 F: K0 W+ y3 u% l. W晌街上睇的亦係咁,100個女仔行過,
; V( X* l" X; h7 [' Twww.tvboxnow.com最多四五個有呢類質素... ...tvb now,tvbnow,bttvb$ U, W: L6 q+ q$ d
金田Sam 發表於 2014-11-13 01:46 AM
- f5 }- A; ^: O: k( F
- {, E, _% i1 g6 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田sir你一定住响oversea...依家香港已經深夜兩點喇喎.. 唔通你唔洗瞓咩!...  睇你呢段感受.. 我覺得你以前啲女仔唔係唔靚.. 而係佢地個個都唔識扮靚... 全部都係真面目見人... 觀乎我媽咪姨姨嗰輩.. 我諗佢地個心都大部份係pure好乖.. 唔同依家好多女仔咁好假.. 你應該覺得自己幸福就真!
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
; r, O7 l1 l% Y. N- Q- q4 B  o公仔箱論壇
+ I, O1 a! x3 y7 n5 ^7 H5 R* z8 gtvb now,tvbnow,bttvb2979852
3 Q3 A9 C( |! c8 c0 G2 N- t公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
www.tvboxnow.com- u6 `2 \. D' |/ b" D' q

2 a4 Z1 o' W- K8 `# T+ p; ewww.tvboxnow.com唔似地球人...
% k1 ~1 _: N0 L6 l- A
即係呢隻囉。公仔箱論壇) T6 a8 k9 B; P% S0 F& ^

1 v0 [) @2 s2 V# l" o2980500公仔箱論壇% G; d9 N0 T) H# z" P4 M
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
6 U  `: ]! f1 t- J: Q* m" Dtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。tvb now,tvbnow,bttvb4 k6 |: ~* o9 p6 R& J
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
1 f7 ^' b) `' L
! W2 m/ M* L' }( E3 \
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; W! ?/ h/ i: C, L& F* \

% o$ G+ |  R8 j+ `係呢。www.tvboxnow.com; O; M& l3 r+ {" j. `
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
# G6 |( \* E7 N; \www.tvboxnow.com3 K1 c: C/ k0 {' A' w
細佬同大家按圖索驥吖。www.tvboxnow.com, a* A/ F  |) M9 g7 @
2980976公仔箱論壇" y3 S( Q& [" h: i9 Y: \
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
4 l9 w# D, a  R7 ]' Z/ w0 J; N5 |5 b% G
+ E) c2 o. u8 N. j4 w# t- [你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ n3 u4 t5 s; \0 S$ w1 ?
似新疆少數民族女仔
' p0 k6 x/ {( Q1 }6 Z, `+ T4 T公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
& X' Q3 o; W1 G3 G# \* k* Pwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 ?3 M1 h% U. p; F  G' J  t% I
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??