返回列表 回復 發帖
5 k8 T2 T- k# y' j* s/ K3 q7 Q公仔箱論壇咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。
6 f2 `/ p; U& m+ l$ o  wwww.tvboxnow.com的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
$ h, @' C; B. [' mtvb now,tvbnow,bttvb29420042942006www.tvboxnow.com2 \- U# B5 A6 g& L) ^
29420057 s$ \8 H* a3 m& o# Z- j
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
www.tvboxnow.com" R" {. S% e0 b7 Q( j

0 Q% ?6 X. M9 ~. W* ^/ T0 G一樣咁靚
www.tvboxnow.com& M! }! `7 w: G6 B+ v% s
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* J6 R' M6 ]( s6 o* M. h: B# v) j
leekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
9 |0 k$ r# X: A7 d$ M# b; }* V( L公仔箱論壇/ V, m! h9 a* n. j! K) J( P4 q+ @
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
, L% q# T4 ]3 Stvb now,tvbnow,bttvb唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。
' J- ?* I( X: i; G: k: Z1 w想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?( w/ t8 E0 i4 @5 }% ]+ j

( t0 C) L/ F' ?0 ^
, z0 O/ C; y6 N% Cleekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
. ^/ |2 [4 `( Y7 ~) H+ a- w公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 v0 \3 e6 O$ w! }- T
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 V0 j6 ^1 ]) s4 M" d- I+ C
除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
0 g) D1 W) q* F2 `& Vtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# b0 b1 ?' j3 q! w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 z8 F. g% k7 j! F
可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。0 e/ ?; ~+ L2 @* ^$ Z) e
2946635www.tvboxnow.com0 d' E* J& ?$ T
2946638www.tvboxnow.com; C9 Z7 E/ h- `* r" [( p8 f( i
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
" m: y' B6 {3 e0 L1 h, ?7 |公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& m' g9 C0 j. I4 v* `5 q
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
tvb now,tvbnow,bttvb; x4 v) ]7 T$ [" r; E
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話tvb now,tvbnow,bttvb! s8 ?2 }9 F, P( y$ ~
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
" ]- T: \* L3 x- b  E6 S) S

; m* f/ P9 n& G) u& m* v5 F7 B1 f嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇) q' J# N. f/ N, V/ Q% ~0 G" x" r
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ \$ i, \6 a6 T) I3 ?+ x" w( T
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
5 P5 j3 R4 V& D8 Uwww.tvboxnow.com寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z2 |  d. [" A8 u% H
2947135. k3 }" D# n- k5 G% X1 A
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
& d6 h" T1 b3 @
tvb now,tvbnow,bttvb- g. p, a  e. I8 o; c3 C/ x
咁老比人打patpat?
* [. y: I# B% F+ G- e. P% V$ W3 U& \. e- c; v. v- T. ^+ `# @
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J9 C$ h2 |9 ?+ |! a
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...  M8 b! J. Y8 g
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
9 o. y6 Y& b8 U2 l4 Z公仔箱論壇
" }) F& Q% g; c, U3 `我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
www.tvboxnow.com5 _; K1 V! y, l
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P& B. r' s  F% {% c5 |
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
- t$ V; ?+ A* }( \. F( s8 }公仔箱論壇8 u0 ~% ~, ?$ i" L
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
小弟連有關本劇嘅處境笑話一個都寫唔出,可想而知《大藥坊》真係幾唔掂..........
4 t) }0 q5 w6 J! w: b# ?+ o, e, @公仔箱論壇因為近期劇情真係超悶...........tvb now,tvbnow,bttvb  o$ W) X" e; f7 R& g, w! d+ @" \
leekwoklam 發表於 2014-10-9 02:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 p) Q1 t2 P. c. _: I/ v

0 t6 ?# P2 h2 n% N公仔箱論壇我都係咁話... 兩套都唔好睇.. 以為"再"會好啲.. 但又係失望.. 不過可能"再"後勁會好啲喇... tvb一係就有前無後.. 一係就有中段前後都無..
+ _; Y$ [4 \+ e! a5 o0 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?- A( J( B4 }" [0 G  A5 V
mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
www.tvboxnow.com! _) s! M1 `- W8 m$ T6 {
tvb now,tvbnow,bttvb. |4 T) @- l8 P. y# e
.. 唔知會唔會有得dl佢網上啲劇呢?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D0 }1 K; V2 j: J7 }; s+ B: H2 ~
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:39 AM
( k% r3 L( ?1 C" T5 f# M, x3 xwww.tvboxnow.com( \7 M3 _& r% w' w! g  A5 @2 m
千奇百趣玩HIGH-D同埋sunday扮野王.. 係我最近嘅主打呀
; H2 H3 ^& o9 wwww.tvboxnow.com使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
# _& k8 j; @" E6 v/ m- _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:24 PM
www.tvboxnow.com! ^- q2 z. D! Z% r( T/ C) |8 E

! W( W4 i+ O' u, Y, E! [沙石你都諗到.. 咁我咪要插沙囉