返回列表 回復 發帖
' r$ x2 y. Y/ |肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋
7 x, @7 I+ [# M' r/ z2 }1 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
8 K1 b* w- @# G3 d6 T8 g
tvb now,tvbnow,bttvb, N2 X2 `4 d6 j( z9 v- w" H, s' a$ N
我都好鍾意佢地四個女仔
: G- ]* T) N9 p% B, j公仔箱論壇睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我; G& F# J$ ?+ v; N2 L% Y, V' D* i' G
mnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 k" D  ^/ K) J* Q% X3 P  j
tvb now,tvbnow,bttvb+ W. f. }" O+ u/ G6 n
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
" S: o$ y5 s- \3 H" a3 ntvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
4 Z! F& k8 z7 H8 G6 btvb now,tvbnow,bttvb
# Y" l7 a9 o+ o& A公仔箱論壇* e/ j5 x4 ^" z' c
咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?公仔箱論壇/ |: t8 W3 n3 o* P, K
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o$ w/ J; k* s6 y

; W/ w/ y8 b4 |幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架..
" r+ H# U# {' ~' g- y* Q1 swww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb& C; T! e: `( e% ~7 H0 O2 `
我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視
/ z2 j% N2 ~! y& m5 |% B& }www.tvboxnow.com昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」5 e! |2 u- b% d% F5 \- B
桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...& O0 l0 ~  _$ y0 {  }
tycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
0 S& c. q' m# l公仔箱論壇
0 l+ t* G( e4 w; ~# r2 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 l) f% |' L- {) |8 K/ ?% }
我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
www.tvboxnow.com/ i7 b& Q; K% {0 A* N5 B
哈哈,細佬,你又多個fans啦....
& D0 l8 K% L" m9 g) \! D0 Y$ ~& T, VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 @3 ~/ i( m5 R+ r* ^- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
- S' j! X( Q" I+ a: A5 A! o2965294
5 n. v& W8 s# ywww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Y! `$ [2 P. m0 ~9 w6 {& o$ Q
公仔箱論壇; |% }2 _; H. ?# l
靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,- s* W& ?0 w" m3 X; H5 q
两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈
: k. {$ k9 `6 Ewww.tvboxnow.com就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破公仔箱論壇+ H% K. @# {7 e2 b0 t
目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽公仔箱論壇0 Y) z8 q! D. d& b/ k! Q% l
觉得比使徒行者强多了 ...
: @, {$ t, |! t6 m! @公仔箱論壇nancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
/ u7 `# ^! U: ?8 y* n公仔箱論壇1 [& v2 g( ?! }& ^0 d. w
nancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒$ D1 }9 h  M2 T6 W" p
mnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
6 q8 C( ?! A% Z$ Q( P公仔箱論壇: W+ C# i0 j# m6 d( J
慢慢嚟.. 我都幾集無睇
% N+ T6 t4 k- J3 v2969864# h" E4 W( O0 Y' k
2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...
  ]( Y0 m; H7 O& F% C% |+ Utvb now,tvbnow,bttvb
2 N3 V% u! L6 g9 }1 U2 h公仔箱論壇& E, \0 Y4 `3 h5 ^% }, T' m
蝦頭.....把....tvb now,tvbnow,bttvb" m1 O6 u- w: {& Q' t' H8 B2 u
2969863www.tvboxnow.com) c" \* \7 u5 ~; e: F

" q, g0 y' k' ]9 \0 Q
6 b3 V: \9 [9 I; o3 D% x+ P: [: X- wwww.tvboxnow.com徐子珊.....比下去了...) C2 R) A9 D9 [5 N$ H8 O
* H4 d( ~1 V% m* n- \  xtvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
' E) x9 i( e/ f7 Y. A- [+ ^# V# s. {& z. g, R, r6 ], a* F: X" l
朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
$ k6 q$ \& x, ^2 i0 }9 Mtvb now,tvbnow,bttvb
& B7 T  J2 F8 M+ t0 Q/ gtvb now,tvbnow,bttvb表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....tvb now,tvbnow,bttvb! X; e8 p& s1 J

" t5 Q0 f7 C; _' A$ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2970337
- O0 z: R! M4 O3 rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
www.tvboxnow.com. a7 P! Q, u3 \% s6 A, n- C( z- A; G$ r

; l: S* Q4 E# B& W9 c# G1 Ywww.tvboxnow.com傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:
5 \6 c: |* X0 F; {& C) P. r4 L公仔箱論壇! M" K3 y, ^: z! h! ?. |! ^
光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」
6 c& [( B  |$ n, d* ^公仔箱論壇由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...公仔箱論壇! ?9 U1 ^0 A" y. ]3 a* J2 L: Y7 _7 t3 R
leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
% T. N+ h: }4 Y4 N1 w4 K$ }

, R" H- N8 e" P* Q其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.