返回列表 回復 發帖
無馬明份
! Q% f7 G, A9 h, Q# _www.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com* j. u8 v9 {/ D- N$ I
《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........tvb now,tvbnow,bttvb7 H2 k, c" U* |
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
www.tvboxnow.com/ B- H3 t0 |8 \- k1 P3 n# A* X) c- R. V

" e* r0 }% G' r( Z$ Iwww.tvboxnow.com最鍾意馬明同定欣架喇
+ V4 }2 O' i$ \* h- K7 x$ a1 k我想要馬明的外套多D
9 d5 {/ e: m0 K) \$ d& t" Z過幾個小時將會看第一集.7 |5 {& }6 u. P6 H% O
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
0 t- d' }$ c8 n1 }: r. a公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb; N' x$ ~  x4 n7 i+ s" U/ U) _  @
我要馬明個人
第一集: D3 @- Q  N" t/ N: a
馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽www.tvboxnow.com5 Z9 M4 V8 Q( ]' c
法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面
8 g- H5 c$ J+ [# m2 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。槍戰的地方有石油氣罐
# C) C: L+ w& Q; Ewww.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
; n% s- e3 `/ M( ?+ otvb now,tvbnow,bttvb  _; _. c7 O, l2 k5 B9 i# m
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
www.tvboxnow.com$ M6 P3 L* V8 b% y' F
問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人3 }; x  w! {0 i, W  x
Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
www.tvboxnow.com7 M/ T$ f, H3 [

2 g. r$ A) q4 P+ s唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
# V4 N4 F. g* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
# ^' c) E2 s6 I9 g. i' \公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
www.tvboxnow.com! o5 E- m& R! V) y" U  M% _

+ Q0 y) H( m, d6 p; ]! j) qtvb now,tvbnow,bttvb海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
- j8 U& v% I, E* y2 G
) }( i1 t4 i1 g- f, s
29645139 d; j7 ]6 |" x5 p
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....
( M3 V% ^' D; L9 J  Mleekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
& X' u' v5 }$ n* M* [  x) q1 V

' _7 r& F, b) z. r* R; L+ Q3 I公仔箱論壇我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
9 C3 f% ^8 g, s) L" D2970383
8 q' @( K4 L3 @8 v) P9 e0 ?0 p公仔箱論壇原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。
+ p; Z- i3 \0 ~1 W. Yleekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N9 O6 b7 _+ p0 A* A; U; B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {8 _% k/ i9 \. W* o- d
其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真+ L1 D! u; A8 }( [3 x
Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
, m) i, y) ^" E& l! q# ?! WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ b5 r& H, D4 d$ W0 i. N1 M& F
無祈望就唔會有失望架喇