返回列表 回復 發帖
0 S: E5 @$ e, H9 Q" ]: ~3 {肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋
3 o* C; B6 m8 o5 x: x$ K2 M1 h9 r$ |: Ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
www.tvboxnow.com! P# {8 T( G9 d3 s% A( t4 L' ^

: z8 k3 z1 r! {, n# y# H9 [( |www.tvboxnow.com我都好鍾意佢地四個女仔
tvb now,tvbnow,bttvb$ ]4 ^; K7 q3 h3 e3 p( y% Y4 \) x) i; l
睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我+ \" K- U0 l( V: c8 V  r
mnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
; N' e. |; Q- b$ g) u公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M) I* L9 `: T. }" L; M* X
不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
+ j- |3 |8 J9 zwww.tvboxnow.com係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫
9 I! O% A' @% K5 t9 Ktvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 s6 y4 ]" d2 \. }

8 n) n' C; V+ r+ x* z1 C/ ?5 ^tvb now,tvbnow,bttvb咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?公仔箱論壇  L/ e& i9 v7 h
mnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
2 i& s; E4 I2 c' n( N' S, `" `3 b公仔箱論壇
6 l& E2 r+ d, I& y公仔箱論壇幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架..
8 ?7 P) `; @% X7 _+ G8 T) z公仔箱論壇
: U( z, I0 X5 y" D& N' \公仔箱論壇我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視
* |# v( F7 \$ ^( I- s; b, X) m昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」
8 A7 z; Z0 k1 a. `0 q* U5 v% W公仔箱論壇桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...
" O2 @4 @0 B( |4 r# Z: h# `( U2 U6 Cwww.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
8 n* S+ ~0 a6 E0 O# R3 H

" y; R8 P- [6 v. Y! X
$ @% C. E+ I  \& g$ ]' Y& P我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
www.tvboxnow.com0 d6 g( r8 U+ |6 ]* C6 N
哈哈,細佬,你又多個fans啦....
. k' p$ |- X$ R. [: ~: ^# W9 e- r0 h5 C2 Y! L
睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
* t/ P- ^$ |, X, l2965294
% ~9 F" y# X; E% `8 |leekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
& n$ Y) r) q* R* C; mtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com' c& I$ X( L9 w' D  O3 |$ ]( {; k
靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,
* W( `8 j( F. X8 K1 Iwww.tvboxnow.com两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈- C0 @" D% v; \4 d9 L5 p! u$ G
就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破
8 v$ o, k8 F) u5 {& S4 [5 mtvb now,tvbnow,bttvb目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽
& p$ H1 U% e9 Y公仔箱論壇觉得比使徒行者强多了 ...
) P) L1 o7 a! ^2 Anancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
. ^( R- f7 i0 q! z/ O4 e公仔箱論壇
* m0 c$ f3 b0 A* ~6 F$ x公仔箱論壇nancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒
5 S5 F2 C+ p" V- q! y, N- l4 T* H( Twww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
4 v& L- H5 U# s4 D% swww.tvboxnow.com
) ~5 p/ Q; K9 y5 `$ iwww.tvboxnow.com慢慢嚟.. 我都幾集無睇
. R* p: q% P- |8 |8 B9 stvb now,tvbnow,bttvb2969864tvb now,tvbnow,bttvb: {; V5 F3 Y, H, E% z
2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...tvb now,tvbnow,bttvb: }* [. o) F2 h
www.tvboxnow.com1 b4 [' X- k' x7 i% Y

1 m2 w" h9 P7 Z& a# X$ b$ t公仔箱論壇蝦頭.....把....tvb now,tvbnow,bttvb# p" q/ @2 B# n6 o0 E
2969863/ B7 m. U1 i  |, d

! W; y! j( Y6 W& K4 S) G/ G' {公仔箱論壇
; l9 w* d' A* a( P( N' m徐子珊.....比下去了...www.tvboxnow.com5 w" a: H& v" z& F, o
2969865tvb now,tvbnow,bttvb# V  d2 x: ~* d# y
金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
; D5 Z/ A! S: S9 B- U& a7 k( a' m# t5 C* a9 j* B
朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
7 L1 L0 ]5 D3 e$ r) b5 J3 @& {
- f/ P6 M# m1 c2 s; z- v+ ?" [
表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....
4 \5 \3 i1 {8 Ftvb now,tvbnow,bttvb
) v8 u4 ~; a, \& _! B  l; hwww.tvboxnow.com2970337公仔箱論壇( ~  i- ?/ |6 F5 w
leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
www.tvboxnow.com8 K; R( e2 y' b

. R/ O# i- W, {6 k! Pwww.tvboxnow.com傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:
3 ^! X/ ?; j# }" ^' }5 G
% n: i/ v4 c! C0 [, N( k: kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」tvb now,tvbnow,bttvb# _# C8 u; @/ Q% V% h* W
由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...
1 N+ p- `3 {: m0 M5 Y; E5 hleekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
* M4 ^' I" o9 J( m, a公仔箱論壇. q! R+ L/ o- S1 R$ i7 S4 ?0 g
其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.