返回列表 回復 發帖
無馬明份
$ q4 p' C2 n" m; |/ |; _tvb now,tvbnow,bttvb
7 j6 \9 [8 d: H8 O/ ~! Uwww.tvboxnow.com《點金勝手》套劇本身我就麻麻地,但定欣個「方明瑜」就真係全劇至愛.........0 P8 q1 S7 q- L# Y4 p6 {: f6 h3 x
leekwoklam 發表於 2014-10-16 12:38 PM
3 F3 I8 B' i/ Vtvb now,tvbnow,bttvb& l: P: p& w$ Q# o" E% S
最鍾意馬明同定欣架喇
/ X& X6 B+ v6 ~8 mwww.tvboxnow.com我想要馬明的外套多D
7 P) B. u) p+ z$ q& p公仔箱論壇過幾個小時將會看第一集.tvb now,tvbnow,bttvb0 o2 {  G, Z" L( E; K
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 04:46 AM
# _2 Y! _' D, ~1 Y- ?5 ^
) K" B: S% ^" @$ S7 O+ \" D9 X6 Pwww.tvboxnow.com我要馬明個人
第一集
3 Z5 D9 A( g: ntvb now,tvbnow,bttvb馬德鐘用讀書腔唱主題曲真的很難聽tvb now,tvbnow,bttvb! j, R! V1 L# W4 s+ c% @( v
法院爆炸外牆玻璃無破碎但火花會噴到外面
. G- X( N! B+ R% f% x( `) Owww.tvboxnow.com槍戰的地方有石油氣罐 + m5 T4 v3 S& f
Pedestrian_A 發表於 2014-10-20 01:39 PM
www.tvboxnow.com) o3 V1 Y' }9 \1 z
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 N/ u% }& J+ y' O% \8 K
好采我無聽首歌... tvb係咁架喇.... 我睇完第一集.. 居然睇到一半就問點解套劇咁長.. 即係對於我嚟講唔係咁吸引囉... 最難頂係搞到個個懶型咁... 除咗馬德鐘覺型覺有警feel.. 其他都唔覺.. 上一集無咁強調佢地好似好勁咁架喎... 女主角又演唔到剛烈feel... 希望第二集會好啲喇!
* e1 [0 ^6 {. c4 P7 }  ]) m& y
問題是馬德鐘知不知道自己唱歌真的很嚇人
' p, N- B2 H9 h2 h) j% R( xPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:09 PM
6 P7 j! m; @8 U% k) {( C2 ]公仔箱論壇公仔箱論壇# g; ^0 U: X5 g
唔明點解揾佢唱.. 不過唔緊要吖.. 我都係等睇定欣嗰段喇.. 對其他集無期望lu
- u- o5 a; p" f% }* P. ~公仔箱論壇我再次看那一幕, 可能海中小艇有什麼意思...
9 `. G% t4 i& Etvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-21 03:05 PM
: [! }8 {+ G* B1 c5 vtvb now,tvbnow,bttvb
5 k. |% b! H) }海中小艇係定欣坐响裡面囉.. 佢比signal定欣.. 佢已經失敗.. 幫佢報仇!
. H; X" }( |* |- ~
7 g+ T, R1 m7 r8 `4 g29645133 C1 E: C/ `. J
我都有少少覺得吸引力冇想像中咁大,可能期望太高啦....- \% a8 q. \3 \: R8 ~* j
leekwoklam 發表於 2014-10-21 12:24 PM
www.tvboxnow.com3 a' j( G% |9 D+ _0 x

; {5 S" f, ?- W% C我就肯定係期望太高喇... 無咗馬明..好采有定欣補番數!
單元2我都未睇... 過咗個quiz先
2970382www.tvboxnow.com7 i) J8 n* R9 E; y
2970383% d  E, g2 u; J3 W5 L* l9 W
原來豹哥都係警察,幾出人意表,仲壯烈犧牲添,小弟都向Loot Lat致敬。公仔箱論壇5 [/ J  X7 L- n
leekwoklam 發表於 2014-10-29 04:15 PM
  R# g6 K- N2 t2 B0 S: [- ~
& W5 @( W0 }- {& L& a/ k其實响飛機都估到啲架喇... 覺得佢唔只犯咁簡單... 睇完第二集.. 再睇第三集.. 睇咗一半已經唔想再睇落去.. 因為好多都估到.. 睇笑片好過
我希望將來的情節會更加逼真www.tvboxnow.com& b" _8 P& M! q: c) m: N3 |
Pedestrian_A 發表於 2014-11-4 04:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& e, }! j$ Q, G& T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o" b% R# k5 I+ r. F8 }7 E6 K% w
無祈望就唔會有失望架喇