返回列表 回復 發帖
2 F) c+ K1 Y* F  q
肯定係《學是學非》train得多。記得四個是非精上森美、小儀嘅千奇百趣玩HIGH D做嘉賓搞到我笑到眼水都標埋8 ?3 c! P" D; c7 ^- f
mnb1123 發表於 2014-10-18 01:17 AM
公仔箱論壇3 I9 A* a2 t7 Y1 J1 w
$ ?. w* I, |+ g0 e6 v, T" T
我都好鍾意佢地四個女仔
4 \/ z2 Z& |( y) E/ \5 i$ Ztvb now,tvbnow,bttvb睇第十集心穎被Q記罰完在雨中同哥哥文上升果段對話真係好感動,雖然仲有進步空間,對一個新人來講已非常之好,起碼感動到我
: P1 e( o) W. P$ J1 i4 {' z  z" t$ pwww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-21 11:29 AM
4 O8 l& G6 I, U9 j6 x8 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' E9 r8 j! A" ]3 R: n- T- f+ V6 i不過呢套劇開始好似無乜好講添.. 希望跟住會好啲喇... 老表好好笑呀
$ j% f+ W/ r4 W) |3 C: x* mtvb now,tvbnow,bttvb係阿,大佬.D人去晒睇飛虎2同老表hea,細嘅今日都淨係睇咗老表啫; b: k- I" W2 T5 W3 E) c
公仔箱論壇6 i1 H$ ?2 |9 o' J" D7 Y4 r5 x

' U6 f( y" y4 M9 E( [- m, Xtvb now,tvbnow,bttvb咦.樓上個位大大用咗你個嘜頭.係唔係你個孖生兄弟?
8 I" ?; c2 T4 z" j/ C4 nmnb1123 發表於 2014-10-22 01:37 PM
公仔箱論壇8 M; r# o# K! @( r7 p4 a) P
/ d0 S3 J3 D& d( O1 x
幅相只係window default架.. 我鍾意koala咪用咗佢囉.. 你都可以用架.. , }. D! n( d) e8 g3 U, h

) G. q/ X% F( N5 T我諗今年都係使徒同老表爭架喇.. 兩套都OK.. 不過使徒衰尾段.. 唔知老表會唔會呢??
呢幾晚睇完《老表》都轉台或熄電視
2 ?% X* q4 s& J& o0 h9 k: U% k' twww.tvboxnow.com昨晚等左一陣無轉台, 睇到以嘉嘉向man sir撒嬌, 真係打晒冷震, 救命呀! 唔想再睇佢兩個人的「明天」
: h- ^, q7 P; e& j# ctvb now,tvbnow,bttvb桂哥收到葉細響表示想逃獄果張字條, 做緊虧心事, 仲咁「光明正大」 ...www.tvboxnow.com. i; [, I. m/ i+ b' i# Z
tycn3320 發表於 2014-10-23 12:20 AM
. s' p0 W* M$ `. |7 G' ~

. L, \+ q9 Y3 P; y% s
/ ?& R( ?( s9 \+ XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係打晒冷震呀.. 我重係只係聽已經打晒冷震喇
www.tvboxnow.com  C$ I/ A) o% k+ R6 y# s3 x' S; k8 f6 [4 w
哈哈,細佬,你又多個fans啦....
. g, G8 X- z0 _& U公仔箱論壇' [7 `0 q, I$ Z! x
睇文上游又真係有啲掛住4隻「是非精」添...
4 \6 v( [. ]2 d) |公仔箱論壇2965294
  L7 N) _# [% p) kleekwoklam 發表於 2014-10-22 03:45 PM
+ e- `: J& k" D! [7 J0 w公仔箱論壇
# \5 D+ ~" l2 i& T) d+ [公仔箱論壇靚, 型, 馴, cute... 嚟形容佢地四個.. 最重要係佢地全部都唔係膠
这套剧真是突破,三对官配CP全是忘年恋,
: |$ h% g' r/ x6 I$ Y; l两个是萝莉配大叔,一个是正太配大妈TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. O$ {2 d3 i: I5 c& {$ T/ S. h
就连黄德斌的爸爸跟继母也是忘年恋 哈哈 编剧有突破www.tvboxnow.com; v9 M# Y& B; L  o* p% U6 _
目前觉得这部剧不错,挺好看,起码没有那么多bug让我吐槽TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 b" K* M5 d# x* x, g4 p
觉得比使徒行者强多了 ...
2 s3 E- {, X# X: B5 \% s; ^) ~, Inancyma 發表於 2014-10-23 05:20 PM
6 @7 l& V3 G" C; |2 ^# |/ C公仔箱論壇! f# q, m; f% k: c' w7 w" l
nancyma, 睇你對呢套劇嘅comments.. 相信你應該幾鍾意睇愛情劇.. 又或者你身邊有好多類似嘅情況.. 其實編劇都唔算突破.. 因為現今社會真係勁多忘年戀.. 女大男細數之不盡.. 至於男大女細有人類以來都經常有
傻珠係咪表白呀?? 無睇幾集.. 不過都估到
近排比較忙,有几集仲沒睇,看來呢個周末要追返晒
$ p9 F! d  A! l  X8 mtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-25 10:06 AM
$ P9 f7 J/ w3 t9 n5 w( F+ Y公仔箱論壇
% A9 b1 m4 z5 p, ~3 F公仔箱論壇慢慢嚟.. 我都幾集無睇
5 K8 p7 y1 b" P* J3 P3 U9 Otvb now,tvbnow,bttvb2969864
/ m  v: d) d( p: Nwww.tvboxnow.com2年前的香港小姐選擇,今次又同場演出...
! k! E* m: }! p: y1 o
' F. j$ e0 J2 n, Z# |8 a$ G7 I# p
' o5 M; k9 ^; S) gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蝦頭.....把....( I: I) a4 N  y6 o  v7 H
5 ?3 b2 }2 I1 B) y1 ^0 b公仔箱論壇4 p# @' x/ L; |3 T8 p
公仔箱論壇# H: b% E. [8 R3 D
徐子珊.....比下去了...
9 s! m2 Q- m0 d2 T! q6 gtvb now,tvbnow,bttvb2969865
" m& s  S! f+ y) \# U金田Sam 發表於 2014-10-28 06:00 PM
% O. t# E, ]8 H3 n; `8 I( Qtvb now,tvbnow,bttvb
. f) f- I( \8 `9 n朱千雪唔係冠軍架咩.. 但睇你三個之中最靚係佢喎
- ~8 t* I1 O  G) j3 j# S# ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com+ b8 [, s! K/ g3 f
表白晒啦,唉~儍珠頭七都就嚟到囉,無陰功.....
: a  ^6 X# x! _. \1 z) `; T- m/ z& }9 k1 A
2970337, F3 W. U) B# p! g
leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:19 PM
" N1 P# o, }' D0 G4 c0 M公仔箱論壇
: K- b2 V; M- R+ @; l/ c1 y+ B+ ?www.tvboxnow.com傻妹頭七...佢會死架??.. 我好多集都無睇.. 真係要睇番
節錄春光狂省三sir嘅重點:
* t& B+ Y% |6 R+ R2 @+ r" [1 q0 h' h
5 M# @6 ]6 a: W6 _( z# f+ ~tvb now,tvbnow,bttvb光仔先鬧翁 Sir:「對Ally態度有問題,經常比對方假希望致令二人隊關係糾纏不清,又要扮君子。」
8 s% t5 @3 k: V9 T0 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。由於翁 Sir經常喺人前人後不齒其父親的所作所為,睇得多我真係覺得佢有啲懶正義咁,雖然 ...
( {  X2 @, @( d+ }* m) c公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-29 03:04 PM
: R' j) |  b/ ?( O: u4 E
公仔箱論壇" u4 g4 b2 v7 G7 s
其實呢套劇.. 我最鍾意睇係朱千雪同埋王浩信呢兩個演員.. 吳啟華都OK嘅.. 但因為佢演咗咁耐戲.. 角色性格劇情限制..所以無乜驚喜.