返回列表 回復 發帖

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 傍晚晚上好!!!

Grace 去完 GYM 瞓完大覺返嚟啦!!!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 早早晨!!!

尋日發表唱作區會員生辰祝賀帖,發表完就被睡魔Call 左!!!

大家 周末日好嗎??!!

甘仲使咩搵腳打馬吊哦
lhy92725 發表於 2017-9-10 09:12 PM

Maria 婆婆 聽音樂嘆酒同時打馬吊!!!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 下午好!! 各位水區老友 早午晚好好好!!!

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅 下午好!!!

但只講靚聲,CD/SACD/DAT/DCC/MD或者任何digital audio都無法勝過"AAA"(不經數碼處理)的黑膠唱片
信不信由你,為甚麽CD面世35年後的今天黑膠唱片仍然有人玩就知
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-12 07:47 PM

Maria 靚婆婆 下午好!!!

都係你地見多識廣,我真係對黑膠係白癡!!!

晚上好
CC517 發表於 2017-9-13 11:13 PM
甘米有排要清潔咯
lhy92725 發表於 2017-9-13 10:38 PM
Grace姐 晚上好!
大啦叭 發表於 2017-9-13 07:47 PM

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅 下午好!!!

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!! Grace 去完Gym瞓醒返嚟啦!!!

大小貓、啦叭師傅 下午好!! 各位水區老友 早午晚好好好!! Grace 又嚟賣廣告啦!!!

Grace 360°分享天地 這兩三天將會發表一連串圖解教做好玩個人簽名、與網上免費動畫製作軟件資訊!!!

有空請來坐坐啦!!!

另外,本星期內將公布中秋有獎遊戲活動,歡迎所有會員前來參加!!!

詳情請留意【☆★Grace 360°分享天地★☆】近期公布啦!!!

大酷貓、小小靚貓、勁酷啦叭師傅 早晨!!

各位老友記 早午晚好好好!!!

Grace 呢兩日忙做兩個圖解設置個人簽名帖,終於做完返嚟啦!!

仲做埋 整 好玩個人簽名 部分!! 如果有興趣,可以去下邊個帖度睇睇!!!

圖解如何設置【較高用戶組】個人特效文字圖像簽名操作指南_Part II

(如何使用免費網站軟件服務,製作多變創意個人簽名Logo 或動畫圖解說明)

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

唱歌,不只是天分,還需要很多的努力!!

自唱歌者,克服了收音、上傳、發表等等技術問題,

在公仔箱發表他們的自唱作品,

這種精神,是值得我們支持的!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動

☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

歡迎所有版主、會員參加!!

【音樂唱作區】中秋節有獎投票活動☆☆最受歡迎自唱歌曲選舉☆☆

活動時間: 2017年9月28日至10月7日-

參加辦法: 在15首候選歌曲中選5首最喜愛歌曲。

得獎辦法:1.所有前來參加者,均獲發參與獎10000000。

2.所選歌曲為最首歡迎歌曲前5名者,均有獎金。

註:前5名歌曲投選者,不分名次,投選者每首均獲發TVB$5000000

3.所選歌曲為最受歡迎歌曲頭3名者另有特別獎。

註:特別獎獎金,於投票結束後公布!!

特別獎誠徵贊助人!!

**贊助者請到投票帖回帖,說明贊助金額。**

**或PM Grace 告知贊助金額。**

**請到投票帖2樓及3樓聆聽歌曲**

**再回到一樓投選你最喜愛歌曲**

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】中秋慶團圓!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】中秋活動【帖帖有獎】+【踩金樓】+【突發小遊戲】

【帖帖有獎】+【踩金樓】+【突發小遊戲】

活動時間: 論壇時間9月30日0:00時至10月7日23:59分 隆重舉行

活動舉行地點: 星馬新聞^^閑談時事新聞^^帖內

多謝各位支持!!

大酷貓、小靚貓、勁酷啦叭師傅 好!! 中秋節快樂!!!

祝願大家 人月兩團圓!!!