返回列表 回復 發帖
以你新人新帖應該每人派6,888,888 ~ 8,888,888 , 作為新帖慶賀就OK了.
chan200308 發表於 2015-9-14 06:15 PM
明白啦 , 陳 sir        我再更改派金 方式
100頁=1500帖,1帖 100,000  咁1500帖=1500x100,000=150,000,000

100頁=1500帖,1帖 200,000  咁1500帖=1500x200,000=300,000,000
100頁=1500帖,1帖 500,000  咁1500帖=1500x500,000=750,000,000 ...
lckiong 發表於 2015-9-14 06:17 PM
小強兄或 陳 sir 以後做我既會計師 幫我計 派幾多錢
所以E+水晶屋咪衝100頁賀喜咯
lckiong 發表於 2015-9-14 06:24 PM
順便 衝埋 100 頁 唔該曬
又要改野啦。。。
我唔係幫妳計,係同妳講嗰一百頁(50~150頁)唔需要顧慮派幾多,設定1帖 100,000都係150,000,000咋
要計帖亦都好容易,妳只需要記低邊個從50頁開始有入過嚟,當要計帖時就記低50頁第一帖唧日期時間同150頁最後 ...
lckiong 發表於 2015-9-14 06:32 PM
我係由 第 47 頁 第 700 層開始計 , 計到  100 頁 的     (1500 層)
你话树
yxx01 發表於 2015-9-14 06:41 PM
呢度係我屋企黎的。。。當然係我話事啦
好野 1000層
做咩 1000 層 果時得你兩個的?!

其他人去曬邊?
食飯 唔该晒
chan200308 發表於 2015-9-14 06:53 PM
慢慢啦。。
美女水晶晚上好噢~~~
恭喜破1000帖!!!
lovebearhl 發表於 2015-9-14 06:58 PM
多謝 伊伊 , 都係你講番似像 D 既說話
哈哈。。。不客气。。。
谁那么大胆欺负你啊!!!
需要帮忙出声哦!!!
lovebearhl 發表於 2015-9-14 07:04 PM
只是他們沒有說 恭賀說話 , 到左 100頁 再講啦 , 伊伊要 記住啦

好呀 , 多謝你先 伊伊
食焦呢
lhy92725 發表於 2015-9-14 10:01 PM
食焦 哥 一定有份
四角戀!
free2penny 發表於 2015-9-14 10:14 PM
那有 四角.....
水晶 晚上好
BeiDouChef 發表於 2015-9-14 10:45 PM
大廚 晚上好
啱啱起身,飲緊咖啡
Anonymous 發表於 2015-9-14 10:57 PM
食焦哥早晨 , 做咩朝朝 都飲咖啡 好傷胃的.....
各日一兩杯點會好傷胃,其實咖啡好有益
Anonymous 發表於 2015-9-14 11:03 PM
日日飲就唔係啦
有咩 益處呀?