返回列表 回復 發帖
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-2 04:26 PM 發表

成功贈送給 andrew123 1 個 三倍經驗卡!
多謝曬la   吾該久吾久就送d過o黎la
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-2 04:59 PM 發表
:onion10: :onion10: 多谢你地俾野我啊~~~~不过太高级,暂时未用到~~

点解会有人PK左我只宠物既???:onion03: 我唔要距再S啊~~
成功贈送給 喵喵囡囡 10 個 復活寶石!
原帖由 jo7878 於 2008-4-2 06:02 PM 發表
法神之靴                 2         
英雄之靴                  10         
王者疾靴                 10         
法神披風                  2         
聖騎士盔甲                  2         
英雄護甲                 10         
王者聖甲                 10         
法神頭盔                 2         
英雄頭盔                 10         
王者頭盔                  10         
法神戒指                  2         
聖騎士項鏈                  2         
英雄 ...
我知道sam123想借一套法神裝備~~~
原帖由 pangck 於 2008-4-2 08:34 PM 發表
你想點呢!
我都想知~~~
原帖由 公子 於 2008-4-3 01:21 AM 發表
有野借架依到
我又要借:onion03:
借幫主一個,唔還架
放低10000億按金先la:onion31:

好似呢度吾到我話事wo
我都期待網速快d,吾使打怪打到合眼訓:019: :sleeps:
原帖由 hihihuhu 於 2008-4-3 04:08 PM 發表
全部  去晒 開工   冇人睬你       :onion05: :onion05:

我做提工啦              請茶    :onion14:  :onion14: :onion14:
剩返你一個:019:   甘慘a     好彩有我
成功贈送給 喵喵囡囡 239 個 EXP藥水!
原帖由 公子 於 2008-4-3 07:43 PM 發表

大家打怪打到傻左未丫
圍埋一枱la
me  2   
壞蛋小子  謝謝你哦~~~~~~
可惜俾系統扣佐千幾蚊~~  話我打怪心急:onion03:  :onion03:   :onion03:
原帖由 坏蛋小子 於 2008-4-4 12:19 AM 發表
成功贈送給 lyw1114hk 1 個 雙倍經驗卡

成功贈送給 UniAbysmal 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 andrew123 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 willboy 1 個 三倍經驗卡!

成功贈送給 喵喵囡囡 1 個 三倍經驗卡! ...
多謝曬wo~~~  無大細超      
原帖由 jo7878 於 2008-4-2 10:22 AM 發表

必殺之劍

小fai .........多謝你............換給他吧..

要錢..我出200萬...必殺之劍..1個字都50萬la..有冇人多過200萬...........:onion14:
成功贈送給 小fai 1 個 必殺之劍!
幫主ge説話點可以吾聼呢~~~