返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉5 B5 @3 k# Y9 ]5 S
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
3 x" D) m0 u+ Y  m* ~4 q5 Qwww.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
$ f" M4 M7 m$ p* ^公仔箱論壇: P" z' h4 o, C9 A4 u
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' R$ k' f" a8 Y8 s% G" H
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
5 W# o1 O1 s8 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ v' j' D' J' F
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
8 {% f& e0 _% [+ Z開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
* Q5 H9 ~; G3 d( O$ C/ owww.tvboxnow.com0 r; N. u/ {3 b1 J* P$ _
話時話,多謝你派的分,謝謝
3 X$ i& m! E8 Stvb now,tvbnow,bttvb小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
2 C% ]3 B9 ]2 ]7 z1 s0 g: e; y  e$ b6 P4 H2 ?
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
4 h. [# A$ v" u( X7 G# d' ]1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
& E. u' u4 p. g, WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
8 Z; S  u" E4 o
, G1 `0 E! m" v" t. f3 A3 c) STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭4 M0 g: _8 _& G: \1 K
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
8 n' B0 Z! d; G/ {www.tvboxnow.com 哈哈哈,你形容得好好笑...........7 y. A7 ~: ]. J* u/ o
tvb now,tvbnow,bttvb2 @* G; d( h0 N! [
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
$ ^/ \. c9 y" [" u9 R8 l5 v1 ^tvb now,tvbnow,bttvb
/ H+ L. S  e# u; otvb now,tvbnow,bttvb
, J- Q" a5 ]( A3 Y( U2 {3 }  Stvb now,tvbnow,bttvb
% p  o  K+ e& ^  |! O) S) G' ^tvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸公仔箱論壇! f4 H) K* O% |5 O. q: {" U) F
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
公仔箱論壇9 q9 }  X7 A4 I6 i
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
) G( r/ S3 m' y4 g3 T, I公仔箱論壇除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
. ^* V+ Z( D4 F" K3 R& Z$ _公仔箱論壇
) L  A/ C( O$ L公仔箱論壇唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
5 Q' l& N  t/ V' c' |  O8 r1 X3 V( J小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
; G, |# s/ k% l8 e# ~哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
! g' k% [# {$ y. S. o9 f
tvb now,tvbnow,bttvb& W* ~8 P( z7 b0 W0 Z7 B
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. - @, D, y: ~, J1 R* y$ O8 c
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食公仔箱論壇  f; Z. z6 @: a, Q* L( V: ~
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
7 }% a5 r+ e) f1 ^& ?tvb now,tvbnow,bttvb
; F; D' ]& c* b' \www.tvboxnow.com因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......www.tvboxnow.com' v& l; Z  w% N4 [  Y. |8 ]' g( ]
不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。tvb now,tvbnow,bttvb) Q: ]) s( t$ H; W

6 I: p9 ^" c/ T  C& ?& c# d6 V! V' N) a& U7 V  L
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 w, d8 A/ t5 n) F: n2 ]7 z6 J
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
8 b" y( ~2 x; ^9 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。
tvb now,tvbnow,bttvb" n$ E) Q1 \$ N8 s5 S
www.tvboxnow.com1 J: n$ c: x1 k0 I5 _/ `

2 W; B1 z  }% zwww.tvboxnow.com其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!公仔箱論壇0 }: L+ f4 Q: C5 s$ U, o
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
公仔箱論壇- {) i! r  a9 k+ l

7 t8 K2 X: ^) L. [. b5 Q公仔箱論壇其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。1 |" [- `: r' V1 q/ s% `1 Q+ D# o

/ L; Z& ?, s( e! l* d, X$ a: G1 vtvb now,tvbnow,bttvb附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!4 q5 |8 |$ r: x' o' M" ^- T
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
3 m/ z7 m2 Q) W  B  F* Y# g4 `" n公仔箱論壇好姊妹吖嘛,騎騎....  t9 p! g, E; _, j4 x
3 Y5 [- P2 z' ?) ~5 O/ h3 p
其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。' K% R& q  X( m6 a# g* C; G
5 P& R, z, X! J9 d& w8 u5 H0 Etvb now,tvbnow,bttvb都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服www.tvboxnow.com( x. `! v& W+ m. B# E( b. s
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
公仔箱論壇3 ^( _5 w# W: J- _! `
見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
, P% H* U( g% G5 `  `! T
tvb now,tvbnow,bttvb( Z7 b( a. O" D5 D  l
我覺得嗰幕好奇怪tvb now,tvbnow,bttvb( q7 y  q8 j: q7 h0 D. y
大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
0 c# `4 d* o- E/ u5 z: i5 {% J; N* @  F) W5 B( Z) M
係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。