返回列表 回復 發帖
7 [  a) E" q6 J8 I1 N, v' t5 P

% U: Y/ U1 b7 k7 F7 l係呀.. 我睇到網上資料講咗三個UC分別係佘詩曼, 林峰&沈震軒.. 但仲有兩個係邊個呢??? 黑警無交代過! 你知喇...tvb好興好似出人意表咁架嘛.. 所以都好有可能黑警係三哥架.. 但劉江又成日做奸角喎.. 真係 ...) Z! p) ]) I+ c; G3 R
大文細佬 發表於 2014-8-29 01:44 AM
, C& Z8 b2 t% |tvb now,tvbnow,bttvb第一集死咗嗰個阿棟應該唔算嗰呵。: Z4 N% a8 ^. y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我真係覺得林峰做古惑仔係唔只及格咁簡單架,佢都無chok啦係咪,大家比多啲支持佢吖(例如投佢視帝一票吖如果有咁嘅機會)。. F; X" e, F" o( Z" K$ ^
你話叫佢做幫會嘅龍頭就話誇啲啫,做一個搏紥職嘅爆seed就無難度嘅,係咪?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% U/ F3 j  p! n* v
公仔箱論壇% j4 q' r! W$ |% O, W
今日睇報紙葉念琛導演都有讚佢入哂形格啊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& W: c' l$ `! A# N$ [+ L  I
看了楼主的介绍对这剧更了解了,看了前3集还行,希望越到后面越精彩,不要烂尾啊www.tvboxnow.com; N+ x# J$ U0 q* c) `# l1 x. {
xxxfei 發表於 2014-8-28 03:46 PM
+ B; t6 p8 ^; Q
哈哈 ,不過"虎頭蛇尾"係好多無記劇集嘅共通點。當然,我都唔希望佢爛尾。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-8-30 12:28 PM 編輯 公仔箱論壇7 I1 t6 k3 D( L0 [, j& `

0 g8 j9 x! [+ k: a4 F2 l8 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇6 v: c" N) x0 _, R/ r# N/ q

/ {' d  f! z* B9 w; |即係唔投佢一票就爆你樽囉...咁我一定可以食魚蛋粉喇.. 巧巧味.. 好耐無食過香港嘅魚蛋粉喇4 x3 r; [% U- W% X, \8 K
大文細佬 發表於 2014-8-30 02:34 AM
8 M; q; G* |9 s! zwww.tvboxnow.com 哈哈,爆seed哥會憐香惜玉,爆我樽都唔會爆你樽啦。www.tvboxnow.com+ F0 C, ~5 p- C  `0 }
8 x- r0 a; Z2 u4 G6 X
用幾個呢種後生仔做臥底角色,林峯佘詩曼做handler反而仲有說服力,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& p  U4 S% s5 Q/ m) h& d. @; p6 Q
[天與地]時都有三個後生仔,加埋呢個,唔好寫到角色點容易賺大錢,公仔箱論壇8 \2 v) ?8 G' J; B% h8 D
唔使為拉一個咩社團人物而要個個臥底犯咗幾年法先可以拉人,
$ P7 f/ p3 @0 u5 S" Q0 ywww.tvboxnow.com戲中如果林峯都 ...
" r( q1 I4 e6 B8 a, z金田Sam 發表於 2014-8-29 03:49 PM
$ g4 k/ q/ K9 }4 ~6 A阿棟可以做林峰細佬,輪廓有啲似。
: p; h+ f% c# q# C: K7 x: D
+ ?" u- o0 v3 `# R2 W3 p$ B
www.tvboxnow.com, n, O2 @: t% s; H" Z

9 k/ S0 K2 n# v. |  Z你地知唔知阿棟真名呀?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?# c' D- _1 }8 M
大文細佬 發表於 2014-8-31 12:19 AM
& I! W% p7 i& A9 I: B% b. L& Z8 v
% g9 R9 i; V  `
細佬,阿楝真名係陳光耀啊。
9 m$ i& W" ^# r5 f幾好樣,可惜少戲份吖,不過唔緊要,由今日起大家記住佢囉。
* ]" G, g. S9 U. A' D2 }www.tvboxnow.com嚟緊啲劇大家支持一吓吖。公仔箱論壇- W  q3 k- k4 q( c( o
已經唔敢睇TVB好耐~~~好鍾意阿余~~~所以決定一睇
) f$ \0 k3 J! X! C5 J5 J# Hwing234 發表於 2014-8-31 09:47 AM
9 P2 K* l4 v- Dtvb now,tvbnow,bttvb其實好都停咗睇無記劇集3個月,不過《使徒行者》值得我再度關注。
% W1 E7 a5 z( O( \www.tvboxnow.com
" g. O- m% ~9 L( atvb now,tvbnow,bttvb好似好矮咁喎, 會唔會好似好多矮嘅男星, 著對內高鞋會好啲呢.. 睇落高啲嘛... wakakakakaka... 不過都OK靚仔呀... 初出道已經咁好樣!! w2 t3 i3 n, ~& F; h/ n! d
大文細佬 發表於 2014-9-2 04:37 AM
/ o# J$ j9 s: A% E! q! Z  r( `哈哈,你係咪影射緊軒仔呢?
7 K% O  b, d9 V# N( V公仔箱論壇: A" q7 y. ~, r+ A% C4 Q4 s4 ~
我知唔係,我發口痕啫。沈震軒唔算矮,係敏之太高啫。# d( v) x9 n( n0 `1 o1 `9 K6 r

& @; y. p) Q/ q+ b3 O8 I# t6 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www.tvboxnow.com/ Q: ?# k; {# G4 z+ ^
tvb now,tvbnow,bttvb" k# H' a: q! \  C5 E2 e
敏之好似5呎9吋架.. 仲wear埋對勁高鞋, 梗係有咁嘅效果喇... 軒哥高過峰哥架.. 我諗峰哥點都高過阿棟掛! 不過啲明星.. 都只係雙馬(馬明, 馬德鐘)係報堅數.... wakakakaka.. ...
( l) q  J' v/ B公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-3 03:16 AM
$ j" b0 Z+ n: r# g1 ^公仔箱論壇
# c5 q+ b6 r# r, f3 p. Jtvb now,tvbnow,bttvb啱,得雙馬可以力敵敏之對腳,又諗起敏之個好拍檔森美。
我會支持嘅。邊個做得好就支持邊個。我唔係林鋒、阿余嘅`番暑'但佢地係劇中做到角色嘅要求、做到一個活生生嘅爆seed同釘姐,暫時仲諗唔到唔支持原因 ...
: s- [# ^8 q5 u2 Atvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-4 11:25 AM
  Y+ E" c9 k, n3 z0 X0 S. h* J
釘姐好好睇,但暫時純靠喜劇感吸引成為焦點,欣賞佢真正演技等多幾集先.......
' @: m6 Z/ O, i0 p+ |4 T: M* Xwww.tvboxnow.com我唔想阿佘攞視后其中一個原因係想嘉欣攞囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s5 u; Y- e! ^7 x

1 _+ |* x  w  G+ |: E8 Iwww.tvboxnow.com唔好鬧我呀....公仔箱論壇+ n% g2 r% d. ?, `  @
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-4 01:01 PM 編輯 - S; i, Z$ i, p9 q

; l4 |: e9 M" N3 T" u5 b5 h% @
8 ^! b  Z+ c0 y8 i( c+ k公仔箱論壇
, V! k; {* s! z( P" xtvb now,tvbnow,bttvb幅相拍森美.. 無著高鞋.. 仲要縮矮啲就拍檔咁咪好囉...更正... 敏之唔係5呎9.. 應該5呎8.. 但已經好高... hehehehehe.... 其實敏之好有才華架.. 佢做MC又得.. 做戲OK架.. 不過成日tvb成日強調佢對長腿之嘛.. 樣靚 ...
9 c% b: V6 W, h, H4 K5 [% x; D大文細佬 發表於 2014-9-4 01:24 AM
: u. E1 ]) y3 P8 N) K" A6 q係,唔意該成日講人哋啲身材。不過女仔有5呎8都好難得。
1 j) \4 _$ p3 y" jtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb9 T3 U# Q  p# R# G0 h5 v; o
另外,敏之10月1日結婚啦,大家都祝福佢吖。
9 T$ V' z  t, P$ Y! b0 u( R3 Ztvb now,tvbnow,bttvb
' |! o+ y( ~: o2 r2 F$ @3 b8 U阿佘呢次演技好好呀.. 但真係老咗啲喇... 佢攞過視后喇.. 比啲機會其他人嘛!
5 I2 v4 z2 u6 V1 \, t) Owww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-5 01:14 AM
7 m- O1 s6 |1 ]. }# _: {0 vtvb now,tvbnow,bttvb歲月催人吖嘛,快四張了。
, L8 {. k4 c' k6 b2 D, }公仔箱論壇公仔箱論壇' f7 c- u8 c1 H) E4 M' e  z5 D. D* a) B
睇佢著小背心短衭嗰場真係好驚同時又影埋佢個大頭樣架陰功。
Ep7 Around 6 minute: k8 d: p- e4 M  @# V. x
Kobe home address...
& l. g/ I$ \% g0 n& c/ Q. T0 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxxxxxxxxxxxx
! b$ s6 d1 ^* ?( b" F7 d公仔箱論壇xxxxx, Shatin
! v0 B" p) T( G' D6 E' Z! C+ T/ BKowloon, Hong Kong公仔箱論壇% F1 }% A$ ~  l. G8 N

. y: L, C" \* P' c/ p$ L* j" {9 y公仔箱論壇When did Shatin become part of Kowloon?
; u' r) _* W, H$ e& E4 J$ pPedestrian_A 發表於 2014-9-4 03:07 PM
% @& n5 a$ Z5 P: r# E0 |2 Uwww.tvboxnow.com
3 K3 l& t9 ^, ~! aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,係咪因為你係英文人,所以咁快留意到?

5 q, N  o, N- q: T' y去到坐「水抱」呢幕都仲未笑完,唉,好肚痛。
( {$ R' z/ d3 ?/ a+ @# K; `& z$ U5 A+ d' |
今套不惜工本的[使徒行者],爆炸場面,撞車,請臨記,轉好多場地,街鏡實地拍攝,多重鏡頭運用同演員搏命,連跳樓戲都有幾場,樣樣重本之下觀眾反應居然咁冷淡,睇嚟係寫的臥底橋段己令人生厭了。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. P, t1 D+ Z  I% l" _

% C& s! O$ Q, O/ ~; e
% ~1 `" w, T/ |- x. Q心贜打針的確有 ...tvb now,tvbnow,bttvb" D0 [1 ?/ _, H: M
金田Sam 發表於 2014-9-7 02:18 PM
! R; L* W9 `+ h) U/ G0 I
: j  A/ r$ t! {+ Z0 n) x5 y5 R9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。平均收視 27點,升咗2點,好似弱弱哋。