返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇& ~: g) \: d9 A  l0 C+ v/ J( y

( u7 Q; q7 l. E% @- R公仔箱論壇仲有阿哥側髮"產"青, 細佬無囉.. 定係角度問題呢.. 因為我睇到係咁公仔箱論壇8 o: p7 n0 A; `6 D) g# ]2 K* [
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:41 AM
) G. s5 J- i# ]7 i  d2 ptvb now,tvbnow,bttvb係,一個有條剷界,一個冇。
你真係好搞笑.. 共渡難關過三關
7 h& y5 Q: u, {: h) I0 i公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 01:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 z/ I% [% ~$ v. e$ c# K. f! t3 r
我幾驚各位唔明呀.....
+ W. S$ O8 L9 H  }

! N2 z3 `& J6 K; R' s+ W3 W5 Y" c我都係睇到呢一part先至睇番你個帖.. 先至見到呀
9 ~0 X+ K, _  u: L! T1 B) f+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 B) o1 a; J. z, k' d
哦,咁諗其他人都明啩。
" p! S/ b  U/ q, Q" _tvb now,tvbnow,bttvb不過,《大藥坊》啲劇情推進唔係咁容易作到咁多笑話,《使徒行者》容易想像得多。. m0 @4 x& |! Z* f3 i  v( B& ]
希望嚟緊"君約"兩段處境笑話大家收貨啦。
我估陳生陳太响度煮緊消夜.. 太多... 陳太話oh my god... 陳生就話yes yes9 o. ?" l1 K* M
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:42 AM
/ s! ?! v% k$ c' Q
哈哈潔淨版,同god食宵夜.........
花打滿腦子壞思想啫,我就話陳生陳太有隻鐘意訓上床仲要訓入被嘅猫。陳生老來,陳太就唔多老來。佢两公婆晚晚訓交撞到隻猫响被入邊玩同吃嘢 ...
+ v4 b" s" l$ S) w' V, pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-27 12:41 PM
& R7 R$ F% A1 Q1 ^& ~% X7 `tvb now,tvbnow,bttvb有咁多會員回饋啲清潔版本故事,真係好,早知當遊戲玩。
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
" q9 {7 O6 H9 E 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
9 i7 ?# w8 p7 U) O公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
, g* I: m) j0 f. f1 F! M+ n好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂' T% R1 j4 d/ k' D, M; ]( W& A
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
; y; ~* S! x' }1 C* B& Zwww.tvboxnow.com蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
  \- M+ m& C  H* S+ ~, U6 n8 ^9 r公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢www.tvboxnow.com# c: V; A8 g$ [
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
9 l' V4 C* e0 V- G2 pwww.tvboxnow.com哈哈,好吖好呀,我都贊成...
9 T. D, X! x4 ?0 twww.tvboxnow.com. n7 ~  H1 K+ h8 ~1 m+ ]
自食其果
$ q" e) s, W& u9 d7 l2 M( Gtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
3 h  O% y' t  y( \" ^公仔箱論壇係呀,自食其果,好有教育意義架.....
; C) [& s$ X1 X  f7 T( R8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com  ~8 _+ |) K6 Y9 {# Z8 I! ~/ {. J

% e% i" g# [$ E% ?! F
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....公仔箱論壇1 Q0 Y! p. [3 X
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
# Z7 c- i6 b* B/ p% h: Z: j4 h" t5 y; W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ B- K: {8 V' e4 t$ g( E* z$ b
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
公仔箱論壇" H, p! L' Z1 f" |

3 Q( \5 x# S$ U6 W% g6 _: n公仔箱論壇咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
1 i2 S& }; L' E9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇6 m8 B3 C$ z! t+ J3 b2 o- n
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  i) l: n9 w0 J* @: B
大文細佬 發表於 2014-10-16 02:20 AM
+ y3 {* _" R: A3 ]6 h
公仔箱論壇! y) j! |8 @( Y- L1 m
我都認同唯唯演啲角色有時頗造作,如果個角色純粹搞笑嘅會好些少,不過佢做木蝨我覺得一般般,可能同佢有時刻意copy張家輝個化骨龍有關啦。
9 l0 @+ H! ]7 ~, A  y# ]0 T. X, t公仔箱論壇至於子善呢,佢做小人物角色我非常like,例如"洪炳"甚至星爺舊片《喜戲之王》裡面個"洪爺",都做得過癮好睇。tvb now,tvbnow,bttvb' \6 q" x) t3 Q9 K
但做《點金勝手》保安及I.T部經理 Tiger(王英標)就麻麻哋,主要覺得佢個「格」唔係太似嗰類人囉,唔關佢演技事....
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?公仔箱論壇9 D+ @! s+ f3 I, F( ?
可以! Y, ]8 h  v( [7 _" L( |7 K6 o' W5 f5 g8 E1 b
www.tvboxnow.com2 I- f0 x8 b/ I5 `$ n2 X5 u
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ a4 R5 V/ v- G4 P& R% W
會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣 ...
5 d( ~; e9 @# f* d  S: k大文細佬 發表於 2014-10-16 02:12 AM
1 y' C; I, \0 g7 X2 Y8 R8 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* o4 c! q5 @5 r: w
唉吔,細佬如果照你自己心意估咪中晒囉,可惜啊...