返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架' @+ u! H* b& n8 B" P8 g
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
6 F1 j7 s8 L: lwww.tvboxnow.com佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
! A, o& C/ X# O+ m1 x. ]9 c
) [: F& Z  ~' n. @" W+ k, ]9 swww.tvboxnow.com驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
: [, C& r" A3 Q) Jwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
9 L7 y$ L- ?  H- x8 ?4 r. Q" a1 qtvb now,tvbnow,bttvb咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。公仔箱論壇6 c+ C* n9 S' a3 D5 v3 U( ^
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
5 W1 \/ R: C8 R' S+ F. R公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
- y) H, O/ I1 R: s9 Kmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
% Q  D& W* ~4 I6 |( j2 m9 e" Mwww.tvboxnow.commnb1123老友記,我都想呀 .( e6 r7 R4 i+ {( n
睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!& P% L- Z, I8 h4 |! X
屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
! M) S  }/ F& _' x' u$ r& x# Ttvb now,tvbnow,bttvb係咪新名詞?因為我好out....
" j& S' {7 ~  J% _& M) b; D
9 h- ]0 ]4 N8 j2 I8 o$ |' v, d2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹www.tvboxnow.com$ N$ O" p- c3 r" K) ~3 r
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
( Y) x7 {4 y; \; W, Dwww.tvboxnow.com唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉....
3 E6 J5 V% z8 G' [公仔箱論壇原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
* }& Y( L- j( K% I' |3 \公仔箱論壇0 W" m% I  ~' \8 d8 ]1 B
●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。1 v( W6 G6 {; l7 z! g
●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水 tvb now,tvbnow,bttvb4 w# x7 K8 H+ W
  版"及本版版主"J神"。/ C8 D. [( u8 F5 x" t* j
●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參9 j# u" `& ?) m+ ?0 C8 ?. e
  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。! ^5 I% D$ M& N
●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。
5 t, y1 z6 H* f7 ]: P5 r& zwww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 s0 h/ M, I" I3 S+ |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. N# q, E* C2 ~! B6 \
: y6 a$ x6 {2 }. V0 E$ k2 X( f" g公仔箱論壇www.tvboxnow.com& f% V1 m! ^* {4 q# {
姊魅情深結局章
4 o! r& C/ z- |
8 }  T3 m0 M4 Z. C# `7 K請樓主多多保重、祝大大身體安康!
. P3 N, Y. _! e9 ewww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q4 v; M9 l& x
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。