返回列表 回復 發帖
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-18 01:27 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb3 w& W/ x, e& n6 `1 Q$ L- u, e
tvb now,tvbnow,bttvb! f' B/ g) X/ T0 v0 b
補充茅山聖物紅肚兜
5 c# h/ U  p" Y- B; S+ f$ k! x公仔箱論壇8 Q/ L3 N$ L: L$ m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
: a8 Z1 v7 }" kwww.tvboxnow.com
/ O& d" G! J( a; V5 X/ H* S& o) p9 Q6 V* ]! h1 s( q5 A0 v1 {
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
6 F$ p# f: p. c7 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
公仔箱論壇) e7 ]8 @! g( R( l% I4 X
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。公仔箱論壇) m' ?/ `4 w* Q
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-19 12:12 PM 編輯 www.tvboxnow.com$ V) v( T+ b7 a+ U) z: G$ w, c' W
' Q) N( ]2 D  e
+ y/ C2 p1 k+ ^0 {- l/ B% f% }9 h4 @& ?9 w4 }
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇 ...
9 Z. \  [% s5 ]# C5 [% qwww.tvboxnow.com金田Sam 發表於 2014-9-18 11:51 PM
- q! [& W% v5 J( d2 B+ t! J, r哈哈,當年黃金嘅歲月其實仲有「參觀」老番軟件及VCD檔。公仔箱論壇5 D' e9 O( {+ Z1 W
話唔定可以見到釘姐睇檔........* E3 x! B& f6 E
「釘姐的背影」好似書名。
: ?# N5 _  B; M1 R; R5 U
/ ^. X5 C* d; ^8 q2 j
多謝樓主Lee sir and Vandas 姐。以為紅底褲辟邪,原來紅肚兜都係辟邪 又學到嘢啦
' M# Y' I2 R) l9 N' M5 Ywww.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-19 12:29 PM
: S  D* P% a' ]  P2 V: H
係呀,因為小弟睇得《怪談》多,入晒腦囉。
公仔箱論壇9 A6 [$ i3 T9 {. S
4 d  s1 F/ r" v
等我都買件紅肚兜著下先
8 a3 D7 _$ i6 A) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-20 01:48 AM
公仔箱論壇0 z- a0 [9 j4 o$ y9 l+ [- ?  d
可唔可以著埋上身(著喺外衣之上),影埋相分享吓呢?www.tvboxnow.com8 {' U" m1 E2 z9 R6 i7 g
哈哈,講笑啫 唔好嬲
) N6 P9 w; o5 @; q' R
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! r, H5 c* a" e# r" N
聽講係18集釘姐食得鬼咁開心嘅牛歡喜嘅冇咁核凸版,佢嘅「真身」非常嘔心,唔想出街。
歡喜哥借庫??: n6 P, q: o3 p* v( W- P: R. G6 c: j
啊...啊真係佩服你啦lam兄...勁到贊一聲,這個題目都想得出來% `% V# r- l( O
timmaxsing 發表於 2014-9-23 04:15 AM
$ x4 i9 Z5 e9 c, ]tvb now,tvbnow,bttvb皆因我無聊吖嘛J神版主
0 N$ H& Q- E5 S( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得是TxB找不到那麼多牛歡喜. 求其找一些肉代替.4 X  G9 R0 y; [7 f/ R' D% J, o
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 04:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, d& ~$ M* `& d( E; _* e" H4 t
這個當然囉,我誌求其攞條豬大腸代替就算。
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-23 01:30 PM 編輯 www.tvboxnow.com# P. X) k9 v" s% i3 t8 j' ~
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Q5 w, W/ D: O" G& `$ o0 u. t" ^
其實唔係咁明乜野叫借庫..tvb now,tvbnow,bttvb" ?9 {# y# C7 f( P; A, N; `
大文細佬 發表於 2014-9-23 03:13 AM
; Q; ]: V& s8 p' R8 ~* O細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?tvb now,tvbnow,bttvb9 t7 x) @8 j0 V- D  L; d! ?
6 n8 f( F- C# [) I. i, P

7 r' @: N3 q2 b6 j: ^+ L. n我再補充少少吖。
( v. W% q$ S, z/ o7 k. ~1 _  s& Qtvb now,tvbnow,bttvb香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000,就寓意菩薩會在來年賜與你有机會揾到1000000,如果真係事成嘅話就要喺嗰年多作功德善事,並於年尾還神還願,答謝神恩。
公仔箱論壇9 }. x2 l2 q% H

- s0 t' J, f# e( W! Z+ p公仔箱論壇每年正月二十六為
借庫日。; A  W7 _1 L7 D# p* o
唔明再出聲啦。
公仔箱論壇+ S* U5 x6 N6 n8 L& l, K
tvb now,tvbnow,bttvb* L" d" @2 o( g
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
0 \$ i! [$ l) {2 A3 |' S. S大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
% ~/ B  }- N3 i) K! n5 G* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 H: j, G# `" R6 X1 g) ^) J- y
tvb now,tvbnow,bttvb  ~/ X$ j, g! E& J9 T  q6 O
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 2 e- H* F9 @, G8 w% l
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
/ [- N; u: e2 a- ^' @公仔箱論壇O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛www.tvboxnow.com" p. T+ _3 @) d* |& d8 T
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
1 L0 ^) M& ?# x& r我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?4 k3 S) B3 S/ m' S. }5 I6 n

& e) n8 `% ~3 ~7 D3 U( Otvb now,tvbnow,bttvb
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. 公仔箱論壇& i$ c- w  L% d% ~
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, ^# N4 d" d( X8 g- k) A
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
) u; s2 N. i9 B# a2 L
# K( w# v% d$ @7 J; [6 g/ G  M咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟www.tvboxnow.com' C& ?3 V  A0 I' z9 h& [6 T
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
www.tvboxnow.com0 L# [$ R- b( J1 n% k4 L+ [
我相信都係囉...
& k; A5 G# N/ t  k6 k
* E- _6 l0 B- \7 _0 Ztvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
% G' K5 O% B& d+ {3 k2 f8 f大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
) d2 d4 h% P% n1 n: y聽講注射荷爾蒙避孕針都得。4 c9 I9 Q1 p4 e1 ?" m
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
0 i2 G# s( U/ D5 w3 tAnyway,各位會員總之小心啲啦.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _3 u9 `$ ~2 O0 E) }! ^/ C