返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& v+ g8 T! }5 [( L

% H8 U& _5 {) Z9 G+ g# d我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
4 {2 h5 V4 ^$ M" E$ v4 ?+ `. R. o1 ~大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
# F2 `/ `9 G, C細佬,你真係越爆越多嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ?1 e+ a. h+ [% Y6 s
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題, `7 k0 V) u& G, w
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
3 O) m5 k* d2 Q9 g2 L3 }www.tvboxnow.com唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
4 U$ W* O/ D5 ]9 p, _0 o% Z+ F6 H% ytvb now,tvbnow,bttvb又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb  C5 I' s* {0 I7 H

' V% r2 f/ g( p( y3 f5 Itvb now,tvbnow,bttvbUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!tvb now,tvbnow,bttvb  A7 b( z& Z" ?7 C: o# `# |+ }
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
www.tvboxnow.com$ e7 v- C2 U5 E0 Y
恭喜細佬估中最後兩位UC。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
+ j" T4 B( R7 l: _& G! q; oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d% J& }% x: F! S' W+ c% F- p4 f
今日星期日睇番香港星期日嘅新聞巧驚呀.. 香港人响weekend佔中.. 照理對星期日假日嘅經濟應該無乜影響架!... 點解啲香港高官指令警察出動到催淚彈咁變態架.. 佢地佔中極其量只會令到啲車入唔到啫.. 洗唔洗咁激呀.. ...
0 t- i1 X$ q8 i0 Wwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-29 01:50 AM
; e' }$ I  C$ h# z! M" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀!琴日喺銅鑼灣轉車,好恐怖......
- K) l6 z8 b6 {: Q7 ^公仔箱論壇感覺有啲似《使徒行者》裡面,洪英社被差人圍剿咁,救命呀細佬,我幾乎日日都要行嗰區架.......
) K% h4 Y) p$ Q5 L3 d今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 公仔箱論壇& D' [: d4 x7 }( q2 l
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
( l6 T8 q9 w0 J, g/ o3 S公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& V* H$ w( y5 D; h
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
1 A4 w" {5 |: f  V* r2 J' T
5 K% l- N! `0 R, I3 B1 Ctvb now,tvbnow,bttvb4 A3 g2 ?; \5 }& v9 {: f- u& i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- r' D( {: F2 x' A$ a5 H) {
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。公仔箱論壇8 ]% Q4 E# _. {4 k

! ^3 Y3 f3 i( Y' C1 h! Q6 k. D% m" [* M* {- \
小嘉、------角色目的顯淺,並無想做大事之心,要死作用只有帶起爆seed傷感。
" r0 f% B8 f% u9 h5 |+ Ftvb now,tvbnow,bttvb爆seed、--有可能死,角色去得太盡,犯法違規嘢做得 ...tvb now,tvbnow,bttvb$ q6 Q/ c$ h! n9 v  \2 Q3 [
金田Sam 發表於 2014-9-28 11:26 AM
" s$ V8 H* w8 I! d$ W多謝金田Sam幫手分析。
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...
* C! Y0 Y) Y8 f8 J- @9 w  a0 Itvb now,tvbnow,bttvb金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
5 |+ p: ^0 i; g  v
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 d1 k7 t. ^- o8 n5 Z7 f; `

+ \# _  h6 ]& ~  k/ I! h0 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
$ x2 {# s( \) {, }5 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
  Y$ y) K8 u8 d- n. x1 ]
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...$ P0 o4 @5 V0 c( Y) V
我冇罷課亦都唔主張...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a8 p6 d( `- M; o4 J5 H7 _3 U0 `' ~) W
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...+ y$ S/ u6 [6 m% Q; ^+ V3 r
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
  M( a, j7 {4 B9 V, p) X5 _大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
% M. S" z  w4 [又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
& Y1 \( b7 r' X& D4 p' A  Z. p& P4 a7 t公仔箱論壇
  d0 g& J' W; Y7 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
: \; l: E3 S" R. ?# B公仔箱論壇
# D2 m* n5 U! a9 N9 a細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
tvb now,tvbnow,bttvb: m8 q4 m3 `$ e" T: p2 B

. |2 F6 c% |+ z/ d7 i5 G8 j你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
2 u9 N. m' J4 F& t4 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! B) E# [4 l$ M+ A# o
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }6 l6 {' {! w& y0 U
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
0 r  j+ T7 v: O, i- KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小tvb now,tvbnow,bttvb. v. u+ ~8 m) P) b/ E3 l9 d7 F
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X2 i4 l. M+ N4 I8 W# J. ^3 C4 {
哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......tvb now,tvbnow,bttvb" s" }  N. t$ b+ T: s4 }0 Z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈,最初以為死剩卓凱一個,當然唔係真啦。
; N8 [; |$ O: A( E1 i, J公仔箱論壇, [3 s9 y2 w7 `  r9 x. ]+ Z
木蝨去得轟烈,而Kobe靜雞雞厘埋死,即係有2人賣咸鴨旦啦,Master271, Pedestrian_A, 金田Sam, mnb1123 請收獎。
順帶一提, 啱啱睇完最後兩集, 都好多地方要插, 但我相信編劇一定無諗過歡喜哥個角色會有咁大回響, 所以到最後加插佢係UC嘅伏線, 釣下我地癮都好嘛..初初我無諗住睇ending架.. 但見到news話有歡喜哥呢段, 我先 ...
7 ?4 }6 X) j9 G% O/ P; s公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-7 02:29 AM
$ Z8 C3 V* p" Y7 t3 [www.tvboxnow.com呢個版本結局未睇呀陰功,快啲睇番先.......
* V  R0 z! h: W9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( g$ C, Y4 {( ~3 @1 i2 [) @
我無獎.. 其實我估有幾多人瓜係依據tvb嘅作風嚟估架... 一定會起碼有一pair有一個人死, 我就估有兩pairs, 一pair我估kobe, 因為編劇已經交代過佢個腦有cancer, 主角呢pair我估tvb會比個happy ending ...tvb now,tvbnow,bttvb. g1 X1 }* i" A1 I  W0 k& H# r1 a/ a# G
大文細佬 發表於 2014-10-7 02:23 AM
# a/ Y% F5 n# b# q: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, v, d* |, |. z0 [公仔箱論壇冇獎都唔要緊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& \: F& W) Q. j, {7 Z/ c
哈哈,不愧為TVB粉絲,其實你分析得都好有道理吖,係咪?