返回列表 回復 發帖
其实KATE是甘多个JACK的女朋友里面最靓架我觉得
4 `2 D0 Z7 J2 A公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-4-28 05:20 PM
2 B# ?3 L9 t; Y' {! k( p$ ~www.tvboxnow.com
; U) R+ H6 P" o' E' [# B公仔箱論壇哈哈,第九季又有個Kate(Kate Morgan )呀,貓姐收唔收貨吖?
5 Y& F0 v) Z) C% Xtvb now,tvbnow,bttvb* t. ?) }# \6 V, f1 Q# n
Yvonne Strahovski 我都幾鍾意佢。你又點睇呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Yvonne Strahovski呢个当然好啦,果阵我睇chuck果阵就留意佢啦
9 Z! N% L' O  m  Y" L& H/ G8 B# M公仔箱論壇后来做埋dexter女朋友,就更加关注啦公仔箱論壇- P: D$ C: a7 M3 B
不过做24的话,一配埋JACK身边,估计都未必有好下场咯
, `) R' J' b0 J3 v- l( c5 m/ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2014-4-29 04:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E3 A  h4 s1 Y( Q3 w
係呀,唔死都一身潺。
0 ^/ p: r# ?, q2 ^tvb now,tvbnow,bttvb

/ k, Y( L8 y. Jwww.tvboxnow.com
& a2 O2 W( s) m' r8 H8 m2 x9 c6 ]
, z( e% w! X# y& h; Atvb now,tvbnow,bttvb講開Chuck,又懷念劇內一班活寶。tvb now,tvbnow,bttvb1 J, o; [' ~! T$ E0 J* A8 `

8 U! s$ v6 ^+ ~7 {" b& l8 P% E+ k# A

, [/ Z) v' V& M  R# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外,我真係覺得Sarah同Chuck好襯。第5季真正結成夫婦我睇得好開心。
1 P# D9 O1 b$ A+ S; Btvb now,tvbnow,bttvb可惜最後結局時Sarah因為失憶,而暗示要同儍Chuck由頭重新愛過。但係,喺我嘅幻想世界裡面,我已經當咗佢哋復合咯。
chuck真是一出几轻松嘅罪案剧tvb now,tvbnow,bttvb- g1 G8 ~, ?3 J3 r" j! ~* w, F
写情方面都吾错
$ a3 y7 |0 t) E# l# t1 @tvb now,tvbnow,bttvb屏幕情侣非Sarah同Chuck莫属啦tvb now,tvbnow,bttvb6 u$ K$ B' J4 y$ _! _
比castle同kate更好更衬tvb now,tvbnow,bttvb# m1 `$ ?: k' S7 {+ j( [* X1 E
仲有一出burn notice,我都觉得吾错
( A3 B+ G/ j4 ?7 o! r5 ulhy92725 發表於 2014-4-30 11:51 PM
www.tvboxnow.com) u. J+ R4 a4 s4 f
YES. Chuck 同 Sarah 啲離離合合都幾令人回味。
7 ]) j1 T( ]6 T公仔箱論壇Burn Notice 我睇睇下斷咗,而家無追囉......
+ m5 W7 C9 Z1 M1 fwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com4 D) L* y& x4 H; H4 y
至於CASTLE呢,最初嗰季麻麻地鍾意,覺得作家參與探案揾笨嘅...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c- e( y9 e0 L% s9 P
不過越睇越有親切感,到最近講佢哋就嚟"成親",反而成為高潮,有時覺得好睇過啲奇案。
1 a) a& k% ~9 @2 Q公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 x0 q2 u; _( N8 [# v: t: ~
castle,基本上就睇他们两个嘅互动,案情反而有D其次
( E9 D; L7 W: z4 x, }& q9 mlhy92725 發表於 2014-5-1 12:20 PM
9 u* |* C7 x# [# s我都係咁話,每集嗰啲乜鬼奇案已經無晒印象,唯一特點係Kate個殺母之仇仲未完全解開。www.tvboxnow.com5 z; I5 D# Z. }% |% K9 ~
9 g- R  O' o, k9 ^+ u# U
貓姐,本季有3套科幻劇唔知有無追埋咁呢?
" _+ z1 m" }; fwww.tvboxnow.com
* \. B4 V0 F( qAlmost HumanTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! K  L' c  s/ u9 u8 c
tvb now,tvbnow,bttvb. W# Q7 E. ^% E9 W% ?. L
Tomorrow People
4 m% S2 L8 j4 L4 h. M, |tvb now,tvbnow,bttvb9 F6 H' O* C* g  V
Believe
7 ?6 g" i3 t  \# D! q8 [6 w. z2 |  v$ w% F
吾知你有无留意呢出"person of interest"tvb now,tvbnow,bttvb0 V7 A+ q( f1 Y( k4 w
体裁几新颖,讲到底就是网络监控,但讲到个机器可以掌控晒人的一生好似夸张佐少少
/ N0 K5 u- G! B& PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但现今社会人都离吾开手机,电脑,真是比它引导着生命甘 ...
- y9 P8 A/ F) @$ U4 Qtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-2 10:53 PM
www.tvboxnow.com! r/ Y9 g  O: l) Y$ d0 {$ M0 \! p
www.tvboxnow.com5 H5 Q+ O6 k! D8 F  E
呢套唔講得笑,越睇越鍾意。我以為你可能唔鍾意,所以一直唔提。tvb now,tvbnow,bttvb" z- B% `, ?6 s( Q* u
睇第一季時感覺唔係超好,係因為我好想睇Machine嘅真身係點嘅,呢個係我錯誤將本劇歸類為科幻類。
' R0 P+ d: i3 F6 G, c5 z但唔計呢個錯誤,我都慢慢越發喜愛Person of Interest。
  v% ~/ x8 X5 j% h& Y1 m3 D
1 t4 e7 L8 X# I8 S' z9 P) G4 `公仔箱論壇第二季開始,有幾個角色加重並成為常設後,就越來越多精采過癮嘢。
! M7 K& z3 b0 m$ [- k8 S8 t6 g公仔箱論壇

Root同Shaw 呢兩個角色搶咗John唔少風頭啊...

' ~9 N, k0 O4 j- Z: ftvb now,tvbnow,bttvb

; ?) s) u3 B- `9 D$ @3 J  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

还没有看!www.tvboxnow.com9 }  g- L  N. \) @& H' R: N" A" p
lek0212 發表於 2014-5-2 07:41 PM
5 F6 a% [' n/ o  R1 i睇 Believe 同 Person of Interest 吖,好嘢嚟架。
' F. |2 r$ J# L# ]4 n3 w; _# [
讲返24的实时时间,记得好耐TVB有套剧都类似的/ h0 r6 |5 E) P) O( h
好似叫"争分夺秒"但似乎HK人并吾buy,收视吾高公仔箱論壇$ J0 Q: v9 R* l* P8 n6 W
但我好中意下架,尤其对比返现在D剧集质素,好太多啦公仔箱論壇% w$ h# r1 ~! Q  X: O
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:47 PM
公仔箱論壇1 n: h! e" p5 {' G+ O
公仔箱論壇1 Y6 u' _* \7 J; c9 P& a
呢啲劇,無線抄係有少少自取其辱。
% Z) O7 A0 n6 {& }$ STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
john系我偶像黎架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 s0 `. G/ B/ S8 P  {
shaw串得黎几有性格: h( X- R, s1 p' D1 A% v
连之前的反派root都越来越有睇头啦
  y: G4 {# k2 M1 K6 G0 F% j, ^) c& Y' E不过最可怜是finch,一个弱点就足以致命啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% O" L7 v( N5 z- a/ ^4 M& ?/ ?) T
lhy92725 發表於 2014-5-3 12:40 PM
% p; [- F/ K, Itvb now,tvbnow,bttvb貓姐,其實Carter殉職前同John有無撻著架?www.tvboxnow.com" I/ \7 \" C! i' S6 S4 y# w5 |+ r
大把劇都是左抄右抄啦,但都算比心機去編同製作咯
. g; ?2 y2 ^. MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。相比近幾年果D仲垃圾啦1 Q( m( p8 l' E: y3 g0 m0 k+ R
lhy92725 發表於 2014-5-3 04:33 PM
2 f1 [, n) }, w( e7 z. F# e+ \1 z
係唔係指同<24>一樣講反恐嘅<叛逃>呢?
今晚出佐兩集啦
: g. h/ D& N2 L8 {( r/ Y& K9 w公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ^8 Z0 ^' N! }* h, y
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?