返回列表 回復 發帖
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
, z, g  s" W. s6 S$ q2 V大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
: @7 O+ Y# [# a7 l公仔箱論壇佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
公仔箱論壇0 k: P8 T5 O% X& m" n/ G5 E

. q9 j. e$ p$ x9 T( X+ Dtvb now,tvbnow,bttvb驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  o% {7 [% U, r* i
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
: y7 {# d, X6 p+ J$ |9 Rwww.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。* C- _+ Q0 V1 D8 d
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
/ `2 m8 q2 O0 |# Z$ I公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
2 D% A; H. V" X7 d# p公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
, O6 f  s& O+ P( T) N4 x5 N) d7 ]公仔箱論壇mnb1123老友記,我都想呀 .
, g, `/ q7 o  Y' a, I( STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
9 M3 i- _9 L5 x3 J* r% E9 Y公仔箱論壇屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
1 N# ~+ r/ J" B% w, z  x
係咪新名詞?因為我好out....
tvb now,tvbnow,bttvb" T% ]; i. i! x( s
www.tvboxnow.com6 b; U5 k$ j, \! X0 }/ b% A/ T
你居然問女同學呀?? 如果你問我... 我一定會比你試下... 結果... 我好大機會, 會多一個姊妹www.tvboxnow.com1 m9 E; c% d, E1 p# v
大文細佬 發表於 2014-5-17 12:01 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 u' B5 u: W: }
唉,細佬...所以我咪成日比人笑低能囉.... www.tvboxnow.com* O) v& ?# ^0 n
原來male食呢啲藥會有變female傾向架?好恐怖...
( W: A! `5 _8 N& {tvb now,tvbnow,bttvb
3 ?4 Z9 n" ^/ d+ u  _  X1 Itvb now,tvbnow,bttvb●各位members,由於健康理由,要暫別論壇一段時間,《女人俱樂部》、《24》幾張帖希望你哋可以繼續捧場(我希望可以維持最基本嘅update)。
3 g: o5 U6 b* Q) C) F) y9 Y, |( pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。●好多謝各位版主嘅支持,尤其係blacker14tt, Vandas, timmaxsing,全部都出錢又岀力,十萬個感激。希望members們以後繼續支持"劇集綜合吹水
( Q4 C4 \/ a6 O" l  版"及本版版主"J神"。
5 H- X3 f7 }9 f/ o$ w  Dtvb now,tvbnow,bttvb●至於其他會員,要特別感謝大文細佬貓姐兩位,一位傾港劇一位傾美劇,同你哋傾傾講講可以感受到何謂真正的交流,其實仲有幾位會員都好有心參
+ W$ k4 B; b0 Z( A2 Ewww.tvboxnow.com  與討論,恕我唔一一點名感謝,我知你哋會明嘅啦。
" J8 ?1 P6 g% }; v+ \" x●希望休息一排後真係可以喺本版跟你哋再見。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @$ V# Y+ T/ K6 U7 P

+ s6 X* F/ K2 S  O! Q* a( R# o公仔箱論壇www.tvboxnow.com- A  l8 l8 [9 Q6 {
& h8 R& N. x! o2 L" ~* L& M: m, {/ R  o( H7 c5 K1 @$ p. I
姊魅情深結局章
5 e" Y( P$ q9 I/ B+ V9 s7 J公仔箱論壇
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N, m. j2 |4 e5 w. O
請樓主多多保重、祝大大身體安康!+ T) B- Q8 k8 X0 j) n  [' l
mnb1123 發表於 2014-5-18 11:40 AM
: x2 M+ E. {+ ]( T
mnb1123老友,多謝你經常參與討論,希望有机會再見。