返回列表 回復 發帖
咁你去滅咗武當就自己獨食掌門啲$$$啦,唔使分俾我啦
lckiong 發表於 2014-8-26 02:25 PM
你去滅咗武當之後就張掌門啲$$$俾哂我啦
型 英 帥 靚 正
呢度又玩作反?
lhy92725 發表於 2014-8-26 02:27 PM
唔係玩
型 英 帥 靚 正
Chan Sir 話滅武當話o左很多次還沒有成功
Pedestrian_A 發表於 2014-8-26 03:51 PM
革命尚未成功, 同志們仍需努力!
型 英 帥 靚 正
因为未有本事咯
lhy92725 發表於 2014-8-26 03:57 PM
小強有本事
型 英 帥 靚 正
吾使出街做野,吾使计数计到头晕晕果阵
我都是对住台电脑嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-8-26 04:54 PM
好過對住你老闆
型 英 帥 靚 正
我最本事當凳仔嚟睇好戲
lckiong 發表於 2014-8-26 04:59 PM
近期好戲
[ENFD-5560] 小瀬田麻由 Sparkle
型 英 帥 靚 正
嗰啲係你的戲
lckiong 發表於 2014-8-26 05:02 PM
呢套
型 英 帥 靚 正
又动作片?
lhy92725 發表於 2014-8-26 05:06 PM
古裝片
犀利仁师导演: 黄伟杰  谭友业  梁国冠  马华干                                             
主演:  奇隆   刘诗诗   霍政谚   吴映洁  岳跃利   叶祖新                                             
国家/地区:  中国                                                                        
年代:2014-06-04
类型: 古装  情感  偶像                                             
剧情介绍:《犀利仁师》,由吴奇隆,刘诗诗,霍政谚,吴映洁,叶祖新主演,主要讲述古代学院里学生间以及与老师间妙趣横生的故事。并结合故事的时代背景摄入悬疑元素,丰满了该剧的精彩与可看度,而爱情作为永恒的话题也将随着剧情的展开动情呈现。
型 英 帥 靚 正
我以为最近最红是卫子夫添
lhy92725 發表於 2014-8-26 05:19 PM
最近最红係 犀利仁师
型 英 帥 靚 正
武當ken 早晨
型 英 帥 靚 正
就嚟8月27日
型 英 帥 靚 正
武當ken 晚上好
型 英 帥 靚 正
武當ken 晚安
型 英 帥 靚 正
今日係非常重要嘅日子, 一個 "型 英 帥 靚 正"嘅王子誕生!
型 英 帥 靚 正
生日快樂!
大個仔la! 晤好成日掛住滅武當la!
Pedestrian_A 發表於 2014-8-27 03:17 PM
多謝
型 英 帥 靚 正