返回列表 回復 發帖
原帖由 GQG 於 2009-2-22 01:13 AM 發表
没了Fabregas对Arsenal的影响比我想象中大太多了啦…
不明白为什么还不试下用Ramsey来替Fabregas…
而坚持用Denilson和Song… 不过还有一点放心的是
Arshavin的确不错哦… 首次上场表现还过得去咧…
希望他之后会更 ...
但係唔明點解係65分鍾換落呢

難道雲格認為vela好過arshavin?
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-22 01:44 AM 發表

阿仙奴 下两场分别 主场对 FULHAM!
客场对 WEST BROWN 可能係抢分嘅大好机会,
而今晚原本我都认为係"好机会"。。
但就。。。。
希望越大 失望越大
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-22 02:08 AM 發表

如果换做 係 MOURINHO,
睇见 SUNDERLAND 咁踢法,
肯定唔会再继续留住 DENILSON+SONG 最差组合 侅下半场,
ARSHAVIN 唔应该咁快换出。
可以放 RAMSEY+VELA 落嚟 然后踢四前锋!
有GALLAS+TOURE 两位GUARD JONES 已经好够啦。 ...
但現在既阿仙奴球員d把握力真係同以前既差一大距離
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 HONBITERU 於 2009-2-22 02:18 AM 發表
JACKSON兄,如果我係ROMA見到ARSENAL今場比賽! 我會守你半場,下半場才打反擊,要知道ARSENAL的後生仔經驗始終唔夠,受壓下反而可能更多空位! 好像ROMA的主將是彭路基,托迪,胡仙歷等充滿經驗的老將,再加上活力派的阿基蘭尼,當打 ...
如果roma唔打防守既話 我地係有機會的
因為roma既進攻力始終一般 不過要小心佢地既高空攻擊
你知啦 我地既後防面對高空波 始終差d
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 jgoh 於 2009-2-22 02:37 AM 發表

无奈温格坚持 华丽打法 + 年轻球员 的策略。。。
虽然11场不败,但只拿了21分。。。
曼联只需九场不败,就拿了27分。。
阿申纳追什么?温格才知道吧。。。 ...
點解我睇唔出我地係踢緊[華麗打法]既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主