返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
/ B, W3 @+ x7 E5 \0 K* j6 q- uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
+ ]% J+ u2 w! F. {/ r# ]樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
www.tvboxnow.com3 D. y" \7 w6 C7 P
黑色真係好型@@公仔箱論壇) P  u! L  t- h1 U! S1 w0 P- k
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
$ H' U9 Q7 ~3 b( W: YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
4 l3 d! Y3 _6 W. {1 `. d1 B- ?1 Vthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正www.tvboxnow.com/ u) F" D) Z5 x: L
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
' `$ e0 Z- K  C& gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
. T: j& ~# W# F5 i: \. t5 c$ g
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
www.tvboxnow.com+ E- S; P* |# T9 e& H6 D/ D
我就鍾意one多d(所以訂左one)
% _& r- t/ {$ }8 w公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價www.tvboxnow.com- D6 t8 U& g, Y- q, f6 o- G4 [
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
公仔箱論壇, {1 B  `7 Q9 s7 z7 x4 p) l
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
) p0 k' O* M0 ?1 w2 k8 T! \tvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
www.tvboxnow.com! j% d  ?# g0 d) {8 m1 z+ g
如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb( d5 e* B2 o* X5 d$ h- U
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
( q- Z. [1 b1 c& V但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊www.tvboxnow.com; I6 f* a, l4 r  }% U2 c: B. \+ q
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的